0 prona te gjetura

INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI.

Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Duke qenë se në të operojnë inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitektë dhe juristë, Tirana Real Estate ka shërbime në :

SHITJE, BLERJE, QERA

VLERESIME TE PRONAVE TE PALUAJTESHME

PROJEKTIME, ARKITEKTURE INXHINIERIKE

RIKONSTRUKSIONE NDERTIME

ASISTENCE LIGJORE

Bashkëpunimi me Tirana Real Estate është më i miri, më i shpejti dhe më ekonomiku në treg.

Faqja jonë e internetit është vazhdimisht duke u përditësuar ....... kështu që ju ftojmë të ktheheni së shpejti.

Informacion rreth komisioneve te Agjensise Tirana Real Estate

Kontrata Qiraje 

Per kontrata 1 vjecare

                        Qiradhenesi - 1 Qira Mujore

                        Qiramarresi - 1/2 Qira Mujore

Per kontrata mbi 1 vjecare

                        Qiradhenesi - 2 Qira Mujore

                        Qiramarresi - 1/2 Qira Mujore

Kontrata Shitje

                        Shitesi - 3% te vleres se shitjes

                        Bleresi - 1% te vleres se shitjes

Tarife Regjistrimi Prone 

                        Per toke are, truall, pemtori, vreshte, pyll, kullote, ullishte etj - 500 Leke/prone

                        Prona jashte vijes se verdhe Tirane - 500 Leke/prone

Raport Vleresimi

                        Agjensia Tirana Real Estate ka ne staf 2 Vleresues Pasurish te Paluajteshme, Niv 1 dhe Niv 2 

                        te licensuar. Tarifat e Raportit te Vleresimit jane ne funksion te llojit te prones, largesise dhe kohes

                        qe nevojitet per te realizuar raportin.

FaLang translation system by Faboba

 +355 4 4809606 +355 672053361

Rruga Sami Frasheri, Prane selise se LSI, zona Bllok, Tirane.

Email: tiranarealestate@gmail.com; Skype: tirana.real.estate