0 prona te gjetura

Doni te aplikoni per Agjent te Jashtem prane Agjensise Tirana Real Estate? Po ju informoj rreth punes qe duhet te kryeni:

- Puna eshte ne terren, per mbledhje dhe grumbullim te pronave te patundeshme ne shitje dhe qira.

- Plotesimi I dokumentacionit per cdo prone sipas udhezimeve dhe trajnimit qe do te behet prane zyres sone.

- Marketimi I prones behet nga Agjensia pa kosto.

- Asistimi, shoqerimi dhe negocimimi me Klientin deri ne realizimin e nje kontrate.

- Ju mund te jeni Agjenti qe sillni pronen por dhe Agjenti qe sjell klientin, pagesa do te ralizohet ne cdo rast.

- Pagesa eshte ne baze Perqindje te larte per cdo kontrate te realizuar.

- Trajnimi dhe asistenca e nevojshme do tju jepet nga Agjentet e Tirana Real Estate.

- Nga ju kerkohet puan na grup, aftesi te mira ne komunikim dhe njohuri te gjuhes se huaj.

Nese e shikoni me interes dhe keni besim se jeni nje Ndermjetesues I mire, jeni I/e mirepritur prane zyrave tona per nje interviste te shkurter. 

FaLang translation system by Faboba

 +355 4 4809606 +355 672053361

Rruga Sami Frasheri, Prane selise se LSI, zona Bllok, Tirane.

Email: tiranarealestate@gmail.com; Skype: tirana.real.estate