Apartamente 2+1,3+1 per shitje http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/ Apartamente 2+1,3+1 per shitje Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 108 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti orientohet ne Veri-Lindje, shitet bosh. Cmimi 2500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167034436 167034436 DISPONOJME DHE OFERTA TE TJERA http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=106017002 106017002 Tirane, shes Garazh ne Rr. Ismail Qemali, zona Bllok. Tirane, shes Garazh ne Rr. Ismail Qemali, zona Bllok. Garazhi ndodhet ne te nje pallatit te ri dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Garazhi eshte i mbyllur. Cmimi 35.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167034736 167034736 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 3+1+2wc+4bll, me siperfaqe 150 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug, ka garazh personal te mbyllur. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167034760 167034760 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, pallatet Agimi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, pallatet Agimi. Apartament 2+1+1wc, me siperfaqe 83 m2, eshte i shtruar ne pllake, nodhet ne nje pallat ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, orientohet ne Veri-Lindje, pjeserisht i mobiluar. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167034841 167034841 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 105 m2, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti eshte i shtruar ne pllake, shitet bosh, orientohet ne Jug. Cmimi 650 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167034944 167034944 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. e Kavajes, prane Condor Center. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. e Kavajes, prane Condor Center. Apartament 3+1+1wc+2bll, me siperfaqe 113 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka k/bufe, orientohet ne Veri-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035256 167035256 Tirane, shes Apartament 6+1 prane Stadiumit Dinamo. Tirane, shes Apartament 6+1 prane Stadiumit Dinamo. Apartament 6+1+4wc+verande te madhe, me siperfaqe 330 m2, eshte I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati te ri, ne nje zone te qete. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug-Lindje, Veri-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie dhe ka mundesi te ndahet ne 3 apartamente te vecanta. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035322 167035322 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Arkitekt Sinani. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Arkitekt Sinani. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 124 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, orientohet ne Veri-Jug, mundesi parkimi. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 920 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035296 167035296 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 94 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, orientohet ne Veri-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 130000 Euro I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035297 167035297 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Bardhok Biba. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Bardhok Biba. Apartament 3+1+2wc+verande+bll, me siperfaqe 147.5 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka sistem chiller, orientohet ne Veri-Jug, mundesi parkimi, shitet bosh. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035378 167035378 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Myslym Shyri. Apartament 3+1+1wc+1bll, me siperfaqe 100 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Jug, ndodhet ne nje zone te frekuentuar te Tiranes. Cmimi 90.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035386 167035386 Tirane, shes Apartment 2+1 ne Rr. Him Kolli. Tirane, shes Apartment 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ne Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 150.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035400 167035400 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizrenit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizrenit. Apartament 2+1+2WC+Bll, me siperfaqe 108 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, orientohet ne Jug-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1350 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035577 167035577 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 2+1+ WC, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i mobiluar, totalisht i rikunstruktuar, orientohet ne Veri-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 70.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035719 167035719 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+1WC+1Bll+depo, me nje siperfaqe 98 m2, eshte e shtruar ne pllake+parket, ka kondicioner per cdo dhome, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Veri-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie, ndodhet ne nje zone te qete te Tiranes. Cmimi 117.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167035758 167035758 Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. 4 Deshmoret, prane shkolles Partizani. Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. 4 Deshmoret, prane shkolles Partizani. Apartament dublex me nje siparfaqe 270 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te dhe te 4-te te nje pallati te ri. Kati i III eshte i organizuar ne 1+1+1WC+2Ball, Kati I IV ne 2+1+1Ball+1WC+1verande, eshte totalisht i mobiluar, 4 AC. Apartamenti orientohet ne Jug-Lindje-Veri-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167036322 167036322 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fuat Toptani. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fuat Toptani. Apartament 2+1+2 WC+2 Ball me nje siparfaqe 103 m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, dhe orientohet ne Lindje. Mundesi parkimi ne zone. Cmimi 600 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167036105 167036105 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Besim Imami, prane Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Besim Imami, prane Rr. Myslym Shyri. Apartament 3+1+1Dhome gatimi +2Wc+1Bll me siperfaqe banimi 160 m2 ndodhet ne katin e 1-re banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte I mobiluar, ka mundesi te rishikohet planimetia e tij, ka dokumeta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167036994 167036994 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+1 WC+2Ball, me nje siperfaqe 60 m2 eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, ka 1 k/bufe dhe orientohet ne Veri-Lindje. Mundesi parkimi ne zone. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 60.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167037013 167037013 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. IrfanTomini, prane Karburant Taci Oil. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. IrfanTomini, prane Karburant Taci Oil. Apartament me nje siperfaqe prej 125 m2 eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Aprtamenti orientohet ne veri-perendim. Apartamenti ka vetem nje k/bufe dhe shitet bosh. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Mundesi parkimi ne zone. Cmimi 980 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167037058 167037058 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Lord Bajroni, zona Laprake. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Lord Bajroni, zona Laprake. Apartament 2+1+1WC, me siperfaqe prej 96m2 eshte i shtruar me pllake, totalisht i mobiluar dhe kondicionere ne cdo dhome. Apartamenti ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar. Mundesi parkimi ne zone. Pallati ndodhet ne nje zone te qete te Tiranes qe lidhet me Unazen e madhe te qytetit. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 65.000 Euro. I Negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167037061 167037061 Tirane, Shes Apartament 3+1 ne Rr. Pandi Dardha, prane Karburant Kupola. Tirane, Shes Apartament 3+1 ne Rr. Pandi Dardha, prane Karburant Kupola. Apartament 3+1+1dhome gatimi +2Wc+1Bll me siperfaqe totale 154 m2, esthe I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri, prane rruges kryesore. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, banjot jane me dritare ajrimi, pallati nuk ka ashensor por ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 650 Euro/m2, I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167037069 167037069 Tirane, Shes Apartament 3+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane sheshit Avni Rustemi. Tirane, Shes Apartament 3+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane sheshit Avni Rustemi. Apartament 3+1+1Wc+1Bll me siperfaqe totale 140 m2, ndodhet ne katin e 2 te nje objekti me punime cilesore. Apartamenti eshte I shtruar ne pllake, ka oxhak funksional dhe zoteron dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167037213 167037213 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko, prane Vizion Plus. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko, prane Vizion Plus. Apartament 2+1+1Wc+1Bll, me siperfaqe totale 79 m2, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte I mire investuar, ka punime cilesore, eshte I shtuar ne pllake dhe orientohet ne Perendim. Apartamenti shitet bosh dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 50.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039133 167039133 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Bajram Curri prane Lulishte Cajupi. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Bajram Curri prane Lulishte Cajupi. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 67 m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ekzistues. Apartamenti eshte I pa rikonstruktuar, eshte I pershtateshem per tu kthyer ne ambient biznesi apo banim. Apartamenti ka ne pronesi te saj 2 bodrume poshte pallatit qe mund te perdoret per magazinim apo depo. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 100.000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039260 167039260 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane shkolles 11 Janari. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane shkolles 11 Janari. Apartament 2+1+1Wc++1 depo+1Bll me siperfaqe totale 76 m2 ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalishti I mobiluar I shtruar ne pllake dhe parket, totalisht I rikonstruktuar, 2 AC, telefon, panel diellor. Apartamenti orientohet ne Lindje dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 80.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039281 167039281 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Barrikada, prane sheshit Skenderbej. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Barrikada, prane sheshit Skenderbej. Apartament 2+1+2Wc+Bll+Depo me siperfaqe totale 106 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne nje pallati te ri me punime teper cilesore. Apartamenti ka orjentim Lindje - Jug - Perendim , ndodhet ne nje nga zonat me te kerkuara ku ofrohen sherbime nga biznese te ndryshme. Apartamenti eshte bosh. Cmimi 1250 Euro/m2 I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039574 167039574 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe totale 111 m2, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte bosh, ka k/bufe, eshte I shtruar ne pllake dhe orjentohet ne Veri-Lindje. Apartamenti ka punime cilesore, eshte shume I pershtatshem per banim dhe ndodhet prane ish- ekspozites, ne nje nga zonat e preferuar per banim. Cmimi 1200 Euro/m2, I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039586 167039586 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, prane Ish Blloku. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, prane Ish Blloku. Apartament 2+1+2WC+1 Bll me siperfaqe 110 m2 banim, e shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre bashkohore me te gjitha paisjet e nevojshme. Apartamenti ka pamje nga rruga dhe eshte i paisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1700 Euro/m2. I Negociushem http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039598 167039598 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizenit, prane Gardes se Republikes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizenit, prane Gardes se Republikes. Apartament 2+1+2WC+1Bll me siperfaqe 133 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri me punime teper cilesore. Apartamenti eshte i paisur me dokumenta te rregullta pronesie. Nodhet ne nje nga zonat me te frekuentuara te Tiranes dhe prane Liqenit. Cmimi 2000 Euro/m2. I Negociushem http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039713 167039713 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 80 m2 + 15 m2 ballkon, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka pamje nga rruga kryesore dhe eshte i paisur me dokumenta te rregullta pronesi. Cmimi 800 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039706 167039706 Tirane, shes apartament 2+1 tek Lagja Ali Dem, prane Shkolles Kushtrimi Lirise. Tirane, shes apartament 2+1 tek Lagja Ali Dem, prane Shkolles Kushtrimi Lirise. Apartament 2+1+1b+1wc, me siperfaqe 95 m2, totalisht i mobiluar dhe i rikonstruktuar, ndodhet ne katin e I ne pallat ekzistues. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120'000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167039983 167039983 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Sheshit Willson. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Sheshit Willson. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 121 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet Jug-Lindje-Perendim, ndodhet ne nje zone shume te qete, prane parkut te Tiranes, ne nje ndertese me nje familje per kat dhe eshte e paisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040031 167040031 Tirane, shes Apartament 4+1 ne Rr. Brigada VIII, prane Ish- Blloku. Tirane, shes Apartament 4+1 ne Rr. Brigada VIII, prane Ish- Blloku. Apartament 4+1+1WC+2Bll+1Depo me siperfaqe 112 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, ka dokumenta te rregullat pronesie dhe ka orientim Veri-Lindje. Cmimi 130.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040119 167040119 Tirane, shes Apartament 4+1 ne Rr. Gjin Bue Shpata, prane Stadiumit Dinamo. Tirane, shes Apartament 4+1 ne Rr. Gjin Bue Shpata, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 4+1+Wc+1Verande, me siperfaqe 176 m2, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Cmimi 450.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040122 167040122 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha, prane Institutit te Fiskultures. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha, prane Institutit te Fiskultures. Apartament 2+1+2WC+2Bll me siperfaqe 95 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri me orientim Lindje-Perendim. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre moderne, eshte i paisur dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 110.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040213 167040213 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Bardhyl. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Bardhyl. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 80 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka orientim Lindje-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 80.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040247 167040247 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ndre Mjeda, prane Sport Klub Partizani. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ndre Mjeda, prane Sport Klub Partizani. Apartament 2+1+2WC+1Bll me siperfaqe103 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 4-te te nje pallati te ri. Eshte totalisht i mobiluar, tel, internet. Apartamenti ka orientim Veri-Lindje, mundesi parkim ne zone. Cmimi 800 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040248 167040248 Tirane, shes Apartament 2+1 prane stadiumit Dinamo. Tirane, shes Apartament 2+1 prane stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+aneks gatimi+1Wc me siperfaqe 100 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri pa ashensor. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar. Cmimi 105.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040346 167040346 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Liqenit Artificial. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 92 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 10-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Veri, shitet bosh, eshte i pabanuar me pare. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040426 167040426 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 2+1+dhome gatimi+lavanderi+2Wc+1bll me siperfaqe 160 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime shume cilesore, orientim Jug- Lindje. Shitet totalisht i mobiluar. Cmimi 150.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040461 167040461 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Ishmi, prane xhamise se Tabakeve. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Ishmi, prane xhamise se Tabakeve. Apartament 2+1+ dhome gatimi+1Wc+1Bll me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar, ka orientim Jug-Lindje-Perendim. Eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040700 167040700 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona ish- Blloku. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona ish- Blloku. Apartament 3+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 150 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Lindje- Perendim, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1.600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040775 167040775 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Apartament 2+1+aneks+1Wc+2Bll me siperfaqe 96 m2 i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 2 -te nje pallati ekzistues. Shitet vetem me k/bufe. Cmimi 100.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040800 167040800 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit, prane ambasades Amerikane. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit, prane ambasades Amerikane. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 113 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Veri-Lindje, ka punime te brendshme cilesore, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1.500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040493 167040493 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu i I. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu i I. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 94 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Veri-Lindje, Jug-Perendim, pozicionohet ne qender te Tiranes. Shitet pjeserisht i mobiluar. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167040869 167040869 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 107 m2, i shtruar ne pllake ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri pa ashensor, ndertim i vitit 2000. Apartamenti eshte i orientuar ne Veri ? Lindje , shitet vetem me k/bufe dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 150.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167043242 167043242 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sulejman Delvina prane Hotel Diplomat 1. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sulejman Delvina prane Hotel Diplomat 1. Apartament dublekx 3+1+2Wc me siperfaqe 196 m2, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati te ri. Apartamenti eshte me shkalle te brendeshme dhe ka orjentim Jug-Lindje-Veri-Perendim, eshte akoma ne ndertim dhe jep mundesine te kryhen punime shtese. Cmimi 1500 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085324 167085324 Tirane, shes apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re. Tirane, shes apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re. Apartament 2+1+2wc+1bll me siperfaqe 105 m2, ndodhet ne katin e 6 banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime teper cilesore, shkalle me ndricim natyral, AC ne cdo dhome. Apartamenti ka orIentim Lindje dhe ka mundesi zgjedhje te shtrimit ne pllake ose parket . Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085411 167085411 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Postes nr. 8. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Postes nr. 8. Apartament 3+1+2wc+1bll me siperfaqe 123 m2 i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3 te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime cilesore dhe eshte i pabanuar me pare. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085418 167085418 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres GLOBE. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres GLOBE. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 113 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 9-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 800 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085419 167085419 Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. Pjeter Bogdani. Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. Pjeter Bogdani. Dublex 3+1+dhome gatimi+3WC+3 Bll+Verande me siperfaqe banimi 250 m2 dhe 70 m2 verande, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati te ri. Dublexi eshte totalisht i mobiluar ne menyre bashke kohore, me sistem ngrohje kaldaje me gas, sistem kondicionimi, oxhak funksional, telefon , internet. Ambienti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1.400 Euro/m2. Veranda 700 Euro/m2 . http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085421 167085421 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 95 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime shume cilesore, i pabanuar me pare, eshte ne procedure hipotekimi. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085455 167085455 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Frosina Plaku, prane klubi Partizani. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Frosina Plaku, prane klubi Partizani. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 75 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar, i pershtatshem per t?u kthyer ne ambient biznesi, ndodhet buze rruge. Eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 10.000.000 Leke. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085461 167085461 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, zona e ish Bllokut. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, zona e ish Bllokut. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 126 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug- Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1550 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167085378 167085378 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane stadiumit Dinamo. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 114 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 1-re banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug- Lindje. Shitet vetem me k/bufe. Cmimi 130.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167345656 167345656 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Gjik Kuqali, prane Kompleksit Dinamo. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Gjik Kuqali, prane Kompleksit Dinamo. Apartament 2+1+2Wc me siperfaqe 100 m2 , nga te cilat 47 m2 jane te pajisura me certifikate pronesie dhe 53 m2 ne proces legalizimi. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, shume i pershtatshem te kthehet ne ambient biznesi. Ndodhet buze rruge kryesore. Cmimi 1450 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167345825 167345825 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Zef Jubani, prane shkolles Petro Nini Luarasi. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Zef Jubani, prane shkolles Petro Nini Luarasi. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 128 m2, i shtruar me pllake, totalisht e mobiluar, ndodhet ne katin 6-te te nje pallati te ri. Cmimi 1300 Euro/ m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167345669 167345669 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Tefta Tashko Koco, prane Sheshit Avni Rustemi. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Tefta Tashko Koco, prane Sheshit Avni Rustemi. Apartament 3+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 145 m2 ndodhet ne katin e 2 -te te nje pallati te ri. Pallati eshte i sapo perfunduar dhe 2 kate te tij jane projektuar per qender tregtare. Apartamenti eshte i orientuar nga Jugu dhe ndodhet ne qender te Tiranes. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167345706 167345706 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Pro Credit Bank. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Pro Credit Bank. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 107 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 6 te nje pallati te ri, prane rruges kryesore. Mundesi parkimi ne zone. Apartamenti shitet vetem me k/bufe. Cmimi 72.500 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167345860 167345860 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutuni prane stadiumit Dinamo. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutuni prane stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+dhome gatimi+1Wc+2Bll+verande me siperfaqe 100 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Ambient shume i pershtatshem per biznes, klinike, ose banim. Ka dokumenta te rregullta pronesie. Shitet vetem me k/bufe. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167346338 167346338 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 133 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti i sapo perfunduar eshte ne proces hipotekimi. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167346719 167346719 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Kavajes. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 116 m2, i shtruar me pllake, shitet vetem me k/bufe. Apartamenti ndodhet ne katin 2 banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me Hipoteke. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167346756 167346756 Tirane, shes Apartament 5+1 ne Rr. Sali Nivica, prane ?Fusha e Sportit?, Ali Demi. Tirane, shes Apartament 5+1 ne Rr. Sali Nivica, prane 'Fusha e Sportit', Ali Demi. Apartament 5+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 145 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 5-te banim te nje pallati ekzistues, i rikonstruktuar. Shitet totalisht i mobiluar. Cmimi 120.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167348806 167348806 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Dibres. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Dibres. Apartament 2+1+2Wc+Depo+2Bll me siperfaqe 106 m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, kaambiente shplodhese dhe te gjelberuara, orientohet nga Perendimi, i shtruar me pllake dhe ka nje Garazh personal. Cmimi 750 Euro/m2. Garazhi 10.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167350927 167350927 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Babe Rexha, prane ish-Uzina Enver. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Babe Rexha, prane ish-Uzina Enver. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 74 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e IV te nje pallati ekzistues. Apartamenti me Hipoteke eshte i pa rikonstruktuar. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167351149 167351149 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari, ne Tirane te Re. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari, ne Tirane te Re. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 114 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e VI banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ndodhet ne nje zone shume te qete. Apartamenti eshte i orientuar ne Veri-Perendim. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353130 167353130 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Reshit Petrela, prane stacionit te Trenit. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Reshit Petrela, prane stacionit te Trenit. Apartament 3+1+2Wc+Bll me siperfaqe 160 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim ne Jug-Perendim-Veri eshte totalisht i mobiluar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1230 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353275 167353275 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Reshit Petrela, prane stacionit te Trenit. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Reshit Petrela, prane stacionit te Trenit. Apartament 3+1+3wc+1bll, me siperfaqe 140 m2 i shtruar totalisht me pllake ndodhet ne katin e II banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka 3 AC, k/bufe dhe nje dhome gjumi. Ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 180.000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353197 167353197 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. e Dibres, prane KinoStudio. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. e Dibres, prane KinoStudio. Apartament 2+1+1Dhome gatimi+2Wc+Bll me siperfaqe 108 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e VI banim te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim ne Jug eshte totalisht i mobiluar + 3 kondicionere. Cmimi 680 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353427 167353427 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane pallatit me shigjeta. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane pallatit me shigjeta. Apartament 2+1+1Dhome gatimi+2Wc+1Bll me siperfaqe 110 m2 disponon verande te veshur me dru me siperfaqe 22 m2. Apartamenti me orientim ne Lindje-Perendim eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Apartamenti shitet vetem me k/bufe dhe ndodhet ne katin e II banim te nje pallati te ri. Cmimi 85.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353853 167353853 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane Diplomat 2. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane Diplomat 2. Apartament 2+1+2wc+1blk mesiperfaqe 119,66 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 2 te nje pallati te ri, me hipoteke. Apartamenti shitet bosh dhe ka orientim nga Veri-Lindje. Cmimi 950 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353790 167353790 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi, prane fushes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi, prane fushes. Apartament 2+1+dhome gatimi +2Wc+2Bll me siperfaqe 100 m2, i shtruar totalisht me parket te nderthurur me mozaik guri ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti me dokumenta te rregullta pronesie eshte pjeserisht i mobiluar. Apartamenti eshte i konstruktuar me punime mjeshterore artizanale dhe ndodhet ne nje zone shume te qete. Cmimi 108.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353920 167353920 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc+2blk me siperfaqe 118 m2 i shtruar me parket druri ndodhet ne katin e 10 te nje pallati te ri me hipoteke. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i pajisur me sistem ngrohje-ftohje chiller, oxhak funksional dhe garazh personal i mbyllur. Apartamenti ka orientim Lindje-Perendim. Cmimi 1.400 Euro/m2. Garazhi 20.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167353975 167353975 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, ne zonen e ish Bllokut. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, ne zonen e ish Bllokut. Apartament 3+1+Garderobe+2Wc+Verande me siperfaqe 200 m2 i shtruar totalisht me parket ndodhet ne katin e 8 te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim ne perendim eshte i pajisur me k/bufe, 2 kondicionere dhe garazh personal. Cmimi 500.000 Euro. Cmimi garazhit 50.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167354360 167354360 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Zonja Curre, prane Gjendjes Civile 1, 2. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Zonja Curre, prane Gjendjes Civile 1, 2. Apartament 3+1+1 dhome gatimi+1Wc me siperfaqe 110 m2 i shtruar me parket ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti me orientim Jug-Lindje eshte totalisht i mobiluar ne menyre moderne dhe ndodhet ne nje zone shume te qete. Apartamenti eshte me Hipoteke. Cmimi 140.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167354995 167354995 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Apartament 2+1+1 dhome tharje+1wc+2blk me siperfaqe 83 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 5 te nje pallati ekzistues te rionstruktuar. Apartamenti shitet bosh dhe eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167355397 167355397 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Babe Rexha, prane ish-Uzina Enver. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Babe Rexha, prane ish-Uzina Enver. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 74 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e IV te nje pallati ekzistues. Apartamenti me Hipoteke eshte i pa rikonstruktuar. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167355730 167355730 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fadil Rada, prane A.T.SH. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fadil Rada, prane A.T.SH. Apartament 2+1+1wc+1blk me siperfaqe 86,92 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 2 banimi te nje pallati te ri, ne nje zone shume te qete. Apartamenti shitet bosh dhe ka orientim nga Veri-Perendimi. Pallati eshte i pajisur me ashensor. Apartamenti disponon 2 vende parkimi ne garazh nentokesor. Cmimi 1.300 Euro/m2. Garazhi 15.000 Euro per post. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167355804 167355804 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 2+1+2wc+3blk me siperfaqe 135 m2, i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 1-re banim te nje pallati te ri me hipoteke. Apartamenti eshte bosh dhe ndodhet ne nje zone te qete. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167355832 167355832 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Frosina Plaku, prane shkolles Naim Frasheri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Frosina Plaku, prane shkolles Naim Frasheri. Apartament 3+1+WC+blk me siperfaqe 93 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 5 te nje pallati ekzistues, i parikonstruktuar. Shitet bosh dhe eshte me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 55.000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167355876 167355876 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, para sheshit Willson. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane sheshit Willson. Apartament 2+1+1wc+2blk me siperfaqe 70 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 5-te banimi te nje pallati ekzistues i pa rikonstruktuar me dokumenta te rregullta pronesie. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i pajisur me kondicioner, telefon. Apartamenti ka orientimin nga Jugu. Cmimi 1.500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167355973 167355973 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha. Apartament 3+1+wc+blk me siperfaqe 152 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 4 banim te nje pallati te ri me hipoteke pa ashensor. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, i pajisur me 2 Kondicionere, telefon. Apartamenti ka orientim Veri-Lindje-Jug. Cmimi 130.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356001 167356001 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 110 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 13 te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre mderne. Cmimi 1.050 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356019 167356019 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Mine Peza, prane Prokurorise se Rrethit Tirane. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Mine Peza, prane Prokurorise se Rrethit Tirane. Apartament 3+1+2wc+2blk me siperfaqe banimi 153 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 1 banim te nje pallti te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i pajisur me 2 Kondicioner, Telefon dhe ka mundesi parkimi ne zone. Apartamenti ndodhet ne nje zone te qete dhe ka orientim nga Perendimi. Cmimi 1.200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356047 167356047 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme. Apartament 2+1+WC+blk me siperfaqe 74, 3 m2 ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Cmimi 1.100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356122 167356122 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme. Apartament 3+1+2wc+2blk me siperfaqe 126,37 m2 i shtruar me pllake ndodhet e katin e 3 te nje pallati ne procedure hipotekimi. Apartamenti shitet bosh dhe ka orientim Jug-Perendim. Cmimi 1.200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356358 167356358 Tirane, shes Apartament Dubleks 5+1 ne Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes Apartament Dubleks 5+1 ne Rr. Myslym Shyri. Apartament 5+1+4wc+blk me siperfaqe totale 180 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin 5 te nje pallati ekzistues te rikonstruktuar totalisht me hipoteke. Apartamenti ka shkalle te brendshme, eshte i ndare ne dy kate mund te ndahet ne dy apartamente 2+1. Apartamenti shitet vetem me k/bufe , eshte i pajisur me sistem ngrohje-ftohje chiller, Kondicioner, 2 Telefon. Cmimi 1.200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356430 167356430 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 155 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri ne procedure hipotekimi. Apartamenti eshte i paperfunduar. Cmimi 135.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356402 167356402 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, ne zonen e ish Bllokut. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, ne zonen e ish Bllokut. Apartament 3+1+Garderobe+2Wc+Verande me siperfaqe 200 m2 i shtruar totalisht me parket ndodhet ne katin e 8 te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim ne perendim eshte i pajisur me k/bufe, 2 kondicionere dhe garazh personal. Cmimi 500.000 Euro. Cmimi garazhit 50.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356610 167356610 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Islam Alla, prane Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Islam Alla, prane Rr. Myslym Shyri. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc+blk me siperfaqe 95 m2, i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 3 te nje pallati te ri ne procedure hipotekimi. Apartamenti shitet bosh dhe ka orientim nga Perendimi. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356533 167356533 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Duri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Duri. Apartament 2+1+WC+blk me siperfaqe 105 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 4 banim te nje pallati te ri ne procedure hipotekimi. Apartamenti shitet bosh dhe ka orientim nga Jugu. Cmimi 130.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356534 167356534 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Postes Nr.8. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Postes Nr.8. Apartament 3+1+dhome gatimi + dhome ngrenie+ studio+2wc+blk me siperfaqe 168 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati pa ashensor, me hipoteke. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar dhe ka oxhak funksional. Orientim Jug-Lindje, Veri-Perendim. Shitet bosh ose i mobiluar. Cmimi 165.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167356802 167356802 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Budi, prane Drejtorise se Higjenes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Budi, prane Drejtorise se Higjenes. Apartament 2+1+2wc+2blk me siperfaqe 115 m2 i shtruar me parket dhe pllake ndodhet ne katin e 2 te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i pajisur me 3 Kondicionere, Telefon, Interent dhe garazh personal. Apartamenti ndodhet ne nje zone te qete dhe ka orientim nga Perendimi. Shitet i mobiluar ose bosh. Cmimi 1.350 Euro/m2. Cmimi i garazhit 15.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357038 167357038 Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Myslym Shyri, perballe shkolles Arben Broci. Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Myslym Shyri, perballe shkolles Arben Broci. Apartament 2+1+WC+blk me siperfaqe 93 m2, kati 2 ne pallat te ri me hipoteke. Apartamenti eshte i mobiluar, ka 2 kondicionere. Shitet i mobiluar ose jo. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357521 167357521 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1 me siperfaqe 109 m2, i mobiluar, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri, orientohet ne Lindje. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357499 167357499 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Pallatet Agimi, prane Bulevardit Bajram Curri. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Pallatet Agimi, prane Bulevardit Bajram Curri. Apartament 2+1 me siperfaqe 85 m2, totalisht i rikonstruktuar ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357634 167357634 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Brigada VIII, prane Sky Tower. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Brigada VIII, prane Sky Tower. Apartament 3+1+2wc+Blk te madh, me siperfaqe 157 m2, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Jug-Lindje, dhe ka dukumenta pronesie. Cmimi 1700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357598 167357598 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane shkolles 11 Janari. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane shkolles 11 Janari. Apartament 3+1+2 wc+2 Blk me siperfaqe 126 m2, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti orientohet ne Lindje-Jug-Perendim. Ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1250 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357916 167357916 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri. Apartament 2+1+2wc me siperfaqe 80 m2, ndodhet ne katin e 10-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Shitet i mobiluar ose bosh. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167357900 167357900 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Ismail Qemali, zona e Bllokut. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Ismail Qemali, zona e Bllokut. Apartament 3+1+2wc+blk me siperfaqe 130 m2, eshte i shtruar ne pllake. Apartamenti pozicionohet ne Perendim. Mundesi parkimi. Cmimi 1950 Euro/m2 Cmimi Garazhit 35.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167358503 167358503 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane shkolles Petro Nini Lurasi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane shkolles Petro Nini Lurasi. Apartament 2+1 me siperfaqe 95 m2, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri, orientohet ne Perendim. Apartamenti shitet i mobiluar ose bosh. Cmimi 1350 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167358524 167358524 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane shkolles se Baletit. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane shkolles se Baletit. Apartament 2+1+2wc+bllk, me siperfaqe 128 m2, me hipoteke, pallat i ri, kati 2 banim, punime cilesore. Cmimi 1000 Euro/m2. I negociueshem. Garazhi 14'000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167358528 167358528 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. e Barrikadave. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. e Barrikadave. Apartament 2+1+blk me siperfaqe 80 m2, i mobiluar ne menyre bashkohore, eshte i shtruar ne pllake+parket, pozicioni Jug-Lindje, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Shitet i mobiluar. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167358533 167358533 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Myslym Shyri. Apartament 3+1+2wc+2bllk me siperfaqe 152 m2, vetem me k/bufe,kondicioner,telefon. Apartamenti ndodhet ne katin e 4?te te nje pallati te ri me hipoteke. Apartamenti orientohet ne Veri-Lindje-Perendim. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167358892 167358892 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Perlat Rexhepi, prane Presidences. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Perlat Rexhepi, prane Presidences. Apartament 3+1+2wc+2bll me nje siperfaqe 160 m2. Apartamenti ka k/bufe, konidicionim, telefon. Apartamenti ndodhet ne katin e 3-te banim, ne nje pallat te ri. Ka dokumenta te rregullta pronesie, Cmimi 2000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167409110 167409110 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Naim Frasheri, prane Muzeut Arkeologjik. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Naim Frasheri, prane Muzeut Arkeologjik. Apartament 2+1+guzhine+wc me siperfaqe 75 m2, i shtruar me parket, kati 9-te banim pallat i ri. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167409115 167409115 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha, prane shkolles Sabaudin Gabrani. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha, prane shkolles Sabaudin Gabrani. Apartament 2+1+WC+1ball me siperfaqe 64 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues, pjeserisht i rikonstruktuar. Cmimi 1000 Euro/m2 . http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167409157 167409157 Tirane, shes apartament 3+1 ne zonen e ish-bllokut. Tirane, shes apartament 3+1 ne zonen e ish-bllokut. Apartament 3+1+2wc+2b me siperfaqe 120 m2, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri. Cmimi 1800 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167409065 167409065 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 3+1+WC+b me siperfaqe 97 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte me hipoteke. Cmimi 1550 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167410594 167410594 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Hoxha Tasim. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Hoxha Tasim. Apartament 2+1+wc+2b me siperfaqe 94 m2, ndodhet ne katin e 6- te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 860 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167410617 167410617 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane sheshit Willson. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane sheshit Willson. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 144 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 2 banim te nje pallati te ri, buze rruge kryesore. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1800 Euro/ m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167410724 167410724 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane Prokurorise. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane Prokurorise. Apartament 2+1+2wc+2bll me sipqefaqe 130 m2, kati 6 banim. Ne procedure hipoteke. Cmimi 1050 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167410651 167410651 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Dibres. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Dibres. Apartament 2+1+wc+2b me siperfaqe 94 m2, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre bashkohore, punime teper cilesore, sistem ngrohje individual, kondicionere ne cdo dhome. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167410652 167410652 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+guzhine gatimi+1wc me siperfaqe 102 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. orientohet ne Veri-Lindje-Perendim. Cmimi 1100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412254 167412254 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 2+1+ WC, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i mobiluar, totalisht i rikunstruktuar, orientohet ne Veri-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 70.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412361 167412361 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 3+1+2wc+1b me siperfaqe 130 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte ne procedure hipotekimi. Cmimi 2000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412362 167412362 Tirane, shes apartament 2+1 tek Lagja Ali Dem, prane Shkolles Kushtrimi Lirise. Tirane, shes apartament 2+1 tek Lagja Ali Dem, prane Shkolles Kushtrimi Lirise. Apartament 2+1+1b+1wc, me siperfaqe 95 m2, totalisht i mobiluar dhe i rikonstruktuar, ndodhet ne katin e I ne pallat ekzistues. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120'000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412268 167412268 Tirane, shes apartament 5+1 ne Rr. Elbasanit, prane Ambasades Amerikane. Tirane, shes apartament 5+1 ne Rr. Elbasanit, prane Ambasades Amerikane. Apartament 5+1+2wc me siperfaqe 170 m2, totalisht i mobiluar, ndodhet ne katin e 4- te te nje pallati te ri, ne nje zone shume te qete. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412443 167412443 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Apartament 2+1+wc+bll me siperfaqe 82 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues, pjeserisht i rikonstruktuar. Cmimi 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412389 167412389 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane piceri Eres. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane piceri Eres. Apartament 3+1+2Wc+1Bll me siperfaqe totale 130 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 3-te. Apartamenti eshte i mobiluar, ka punime cilesore, ndodhet ne nje nga zonat me te kerkuara te Tiranes, prane zones ish Bllok. Pallati ka nje oborr te gjelberuar ne perdorim per banoret. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412756 167412756 Tirane, shes apartament 2+1 tek Manhatan, ish-blloku. Tirane, shes apartament 2+1 tek Manhatan, ish-blloku. Apartament 2+1+ 2wc+2 bll, me siperfaqe 109 m2, eshte totalisht i mobiluar, dhe ndodhet ne nje pallat te ri. Cmimi 2100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412870 167412870 Tirane, shes apartament 2+1 tek Sheshi Wilson. Tirane, shes apartament 2+1 tek Sheshi Wilson. Apartament 2+1+2wc me siperfaqe 114 m2, totalisht te mobiluar, me pamje nga rruga. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167412935 167412935 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Pasha, tek Piaca. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Pasha, tek Piaca. Apartament 2+1+guzhine gatimi me siperfaqe 86.36 m2 + 6m2 shtese ballkoni , i mobiluar. Apartamenti ndodhet ne katin e 2-te. Cmimi 1250 Euro/m2 . http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167413161 167413161 Tirane, shes Apartament Dubleks ne Rr. Andon Zako Cajupi. Tirane, shes Apartament Dubleks ne Rr. Andon Zako Cajupi. Apartament me siperfaqe 260 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 3-te dhe te 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti organizohet ne kati 3-te ka 2 dhoma gjumi+dhome ndenje+dhome gatimi+wc+bll. Kati IV ka 3 dhoma gjumi+1 dhome ndenje+dhome gatimi+2wc+bll. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, orientohet ne Perendim. Apartamenti ka mundesi ndarje ne 2 apartamente te vecanta. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1600 Euro/m2. I negociueshem http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167414948 167414948 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Ambasades Jugosllave. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Ambasades Jugosllave. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri pa ashensor. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Shitet i mobiluar. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167414571 167414571 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona ish-blloku. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona ish-blloku. Apartament 2+1 me siperfaqe 67.5 m2 ndodhet ne kati i 5-te. te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar. Cmimi 70000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167414584 167414584 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 3+1+2wc+b me siperfaqe 140 m2, bosh, pallat i ri, kati 6 banim, pozicioni Jug-Perendim. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167414964 167414964 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 3+1 me siperfaqe 80 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues, totalisht i rikonstruktuar. Cmimi 80000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415039 167415039 Tirane, shes apartament 3+1 tek blloku i pallateve Gintash, Laprake. Tirane, shes apartament 3+1 tek blloku i pallateve Gintash, Laprake. Apartament 3+1+2wc+2b+1depo me siperfaqe 128 m2. Apartamenti ka punime cilesore dhe eshte i mobiluar ne menyre luksoze, eshte totalisht i mobiluar, cdo ambient ka ajer te kondicionuar. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120?000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415207 167415207 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, perballe ish-Uzines Enver. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, perballe ish-Uzines Enver. Apartament 2+1+2wc+2b me siperfaqe 107 m2 me hipoteke, me pamje nga rruga kryesore. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415210 167415210 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizrenit, tek Garda. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizrenit, tek Garda. Apartament 2+1+2wc+depo+2 Bll me siperfaqe 122.4 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-rt te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Apartamenti ka punime cilesore dhe ndodhet ne nga zonat me te qeta te Tiranes, prane Liqenit artificial dhe ish zones se Bllokut. Cmimi 1.700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415310 167415310 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 2+1+2wc+1Ball, me siperfaqe 107 m2, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Jug dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 90?000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415263 167415263 Tirane, shes Apartament 2+1+2Wc+1Bll ne Rr. Ali Pashe Gucia, prane shkolles Partizani. Tirane, shes Apartament 2+1+2Wc+1Bll ne Rr. Ali Pashe Gucia, prane shkolles Partizani. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe banimi 95m2, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri. Apartmenti eshte i shtruar ne pllake, ka punime cilesore dhe ndodhet ne nje zone shume te qete, me infrastrukture rrugore te rregullt, te asfaltuar dhe te gjelberuar. Apartamenti ka dokumeta te rregullta pronesie. Cmimi 110.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415471 167415471 Tirane, shes apartament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane kompleksi TID. Tirane, shes apartament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane kompleksi TID. Apartament 1+1 me siperfaqe 89 m2, ka punime teper cilesore. Cmimi 2000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167415482 167415482 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Kompleksi Dinamo. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Kompleksi Dinamo. Apartament 3+1+dhome gatimi+1Wc+1Bll me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake.Apartamenti ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar. Cmimi 120.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167418282 167418282 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 2+1+dhome gatimi+lavanderi+2Wc+1bll me siperfaqe 160 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime shume cilesore, orientim Jug- Lindje. Shitet totalisht i mobiluar. Cmimi 150.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167418477 167418477 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Ishmi, prane xhamise se Tabakeve. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Ishmi, prane xhamise se Tabakeve. Apartament 2+1+ dhome gatimi+1Wc+1Bll me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar, ka orientim Jug-Lindje-Perendim. Eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167419020 167419020 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Ismail Qemali. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Ismail Qemali. Apartament 3+1+2wc+verande, me siperfaqe 135 m2 dhe verande me siperfaqe 40 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet neJug- Lindje. Cmimi 1700 Euro/m2. Veranda 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167419114 167419114 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 92 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 87.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167419026 167419026 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Riza Cerova. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Riza Cerova. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 111 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, mobilim i ri. Apartamenti orientohet ne Lindje-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 125.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167419029 167419029 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri- Lindje. Cmimi 1150 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167422114 167422114 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 93 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar, shitet i mobiluar, AC, orientohet ne Jug-Perendim-Veri. Apartamenti ka dokumenta te rregullat pronesie. Cmimi 80.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167422141 167422141 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc+verande, me siperfaqe 116 m2 dhe verande me siperfaqe 63 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, AC. Apartamenti orientohet ne Jug, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 140000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167474954 167474954 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Mihal Grameno. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Mihal Grameno. Apartament 3+1+2wc, me siperfaqe 135 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka AC, orientohet ne Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=169084499 169084499 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kavajes. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 3+1+2wc+2bll, me siperfaqe 115 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 4AC, Apartamenti orientohet ne Jug- Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 140.000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167476084 167476084 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 92 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 85000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167721989 167721989 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 2+1+2wc+3bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Perendim. Cmimi 123000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167803776 167803776 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 90 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te sapo perfunduar. Apartamenti shitet bosh, ka sistem ngrohes qendror, orientohet ne Lindje-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1030 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167803985 167803985 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shavarc, prane Kompleksit Kodra e Diellit Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shavarc, prane Kompleksit Kodra e Diellit. Apartament 2+1+2WC+Verande, me nje siperfaqe 102 m2 dhe verande 50 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar. Cmimi 79000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167804169 167804169 Tirane, shes Apartament 2+1 ne fillim te Rr. Komuna e Parisit, prane Lulishtes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne fillim te Rr. Komuna e Parisit, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2wc+2ballkon me siperfaqe prej 124m2 eshte i shtruar me pllake, totalisht i mobiluar dhe me kondicionere. Apartamenti ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar dhe orintohet ne lindje. Pallati ofron kend lojrash per femije , bar- kafe. Ndodhet ne nje zonat me te frekuentuara te Tiranes. Cmimi 900 Euro/ m2. I Negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167804268 167804268 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe banimi 124 m2, I shtruar ne pllake ndodhet ne katin e pare banim te nje pallati te ri, me dokumenta te rregullta pronesie. Apartamenti eshte totalisht I kompletuar ( mobilimi eshte I negociueshem ), ka orientim Veri ? Perendim, ka punime cilesore. Prona ka ne shfrytezim nje siperfaqe prej 40 m2 e cila perdoret si verande. Apartamenti shitet I mobiluar. Cmimi 1000 Euro/m2 I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167804942 167804942 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane kompleksit Dinamo. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane kompleksit Dinamo. Apartament 3+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 146 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, ka orientim Veri Lindje. Cmimi 1050 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167805352 167805352 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane Kristal Center Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane Kristal Center. Apartament 2+1+1 Wc+2 Bll me siperfaqe 140 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 95000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851090 167851090 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Selite, prane Kolegjit Kristal. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Selite, prane Kolegjit Kristal. Apartament 2+1+2WC+2Bll me siperfaqe 123 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Lindje- Perendim, shitet totalisht i mobiluar. Eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 98000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851005 167851005 Tirane, shes apartament 3+1 prane Kompleksit Dinamo. A Tirane, shes apartament 3+1 prane Kompleksit Dinamo. Apartament 3+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 92 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, ndodhet buze rruge, shume i pershtatshem per t?u kthyer ne ambient biznesi. Mundesi reklamimi. Eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 150000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851752 167851752 Tirane, shes apartamente 1+1, 2+1 ne Selite, prane Kodra e Diellit. Tirane, shes apartamente 1+1, 2+1 ne Selite, prane Kodra e Diellit. Apartamente te tipit 1+1 dhe 2+1 me siperfaqe 59 m2- 109 m2. Pallati eshte ne proces ndertimi dhe perfundon gjate vitit 2012. Mundesi zgjedhje kati dhe orientimi. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851962 167851962 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komua e Parisit. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komua e Parisit. Apartament 3+1+2Wc+bll me siperfaqe 144 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Lindje dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851783 167851783 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit prane Kompleksit KIKA. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit prane Kompleksit KIKA. Apartament 3+1+2wc+ tarace me siperfaqe 140 m2 banim dhe 83 m2 verande, ndodhet ne katin e 8 banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pabanuar me pare dhe jep mundesi te behen punime sipas deshires, eshte i shtruar ne pllake dhe orjentohet nga Lindja. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851787 167851787 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rezidencen Kodra e Diellit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rezidencen Kodra e Diellit. Apartament 2+1+1wc+1bll me siperfaqe 96 m2, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati ne Rezidencen Kodra e Diellit. Apartamenti eshte i mobiluar , ka K/bufe, dhome gjumi dhe sisetem ngrohes funksional. Apartamenti ka orjentin Jug-Lindje. Kompleksi ofron siguri dhe sherbime funksionale. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852073 167852073 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Komuna e Parisit, prane Euromax. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Komuna e Parisit, prane Euromax. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 124 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 8-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 100000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167851791 167851791 Tirane, shes apartament 2+1 tek Komuna e Parisit, prane shkolles Kristal. Tirane, shes apartament 2+1 tek Komuna e Parisit, prane shkolles Kristal. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 107 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 2 banim te nje pallati te sapo perfunduar. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852203 167852203 Tirane, shes Ambient 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane Kristal Center. Tirane, shes Ambient 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane Kristal Center. Ambienti 3+1+2Wc+3Bll me siperfaqe 174 m2 i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e fundit te nje vile 4 kateshe, katet e tjera jane ambiente banime. Vila ka 100m2 oborr i cili eshte ne shfrytezim te perbashket. Prona zoteron dokumenta te rregullta pronesie. Ambienti shitet vetem me k/bufe. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852222 167852222 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit. Apartament 2+1+2wc+2blk me siperfaqe 124 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e I banimi te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh vetem me k/bufe dhe ndodhet ne nje zone te qete. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852354 167852354 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit, afer Kristal Center. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit, afer Kristal Center. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 97 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me hipoteke. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852552 167852552 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit. Apartament 3+1+dhome gatimi+2wc+ 2blk me siperfaqe 144 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 3 ne pallat te ri. Apartamenti eshte i mobiluar totalisht dhe i pajisur me 4 Kondicionere. Shitet i mobiluar ose bosh. Cmimi 1100 Euro/m2 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852628 167852628 Tirane, shes Apartament 3+1, te Komuna e Parisit. Tirane, shes Apartament 3+1, te Komuna e Parisit. Apartament 3+1+2wc+verande+blk, me siperfaqe 160 m2 + 132 m2 verande, i shtruar me parket, sistem ngrohje me kaldaje, 4 kondicioner, me panele diellore, kati parafundit, pallat 12 katesh, me hipoteke. Apartamenti ka pamje nga Liqeni Cmimi 250000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852568 167852568 Tirane, shes Apartament 2+1 prane Rezidences Kodra e Diellit. Tirane, shes Apartament 2+1 prane Rezidences Kodra e Diellit. Apartament 2+1+2wc+Bllk, me siperfaqe 110 m2, kati 4 banim, Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, mund te shitet dhe bosh. Apartamenti ka sistem ngrohje me kaldaje, kondicioner. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852574 167852574 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane Kristal Center. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane Kristal Center. Apartament 2+1+1 Wc+2 Bll me siperfaqe 140 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 95000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852950 167852950 Tirane, shes Apartament 2+1 ne fillim te Rr. Komuna e Parisit, prane Stadiumit Dinamo. Tirane, shes Apartament 2+1 ne fillim te Rr. Komuna e Parisit, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+2WC+2Bll me siperfaqe 110 m2, ndodhet ne katin e 8-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime cilesore, shitet pjeserisht i mobiluar, pozicionohet Lindje-Perendim. Cmimi 105000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852979 167852979 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit. Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit. Apartamet 3+1+2wc+3b me siperfaqe 149 m2, kati 5 banim. Apartamenti ka k/bufe, sistem ngrohje individual. Cmimi 950 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167852984 167852984 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Liqenit Artificial, qendra PAM. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Liqenit Artificial, qendra PAM. Apartament 3+1+dhome gatimi+2WC+2Bll, me nje siperfaqe 149 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ka sistem Chiller, orientohet ne Jug-Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853034 167853034 Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Liqeni i Thate, prane Farit. Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Liqeni i Thate, prane Farit. Apartament 2+1+2 WC+1Bll, me nje siperfaqe 129 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri, me punime shume cilesore. Apartamenti eshte bosh, orientohet ne Veri-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 650 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853051 167853051 Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Liqeni i Thate, prane Farit. Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Liqeni i Thate, prane Farit. Apartament 2+1+2 WC+2Bll, me nje siperfaqe 124 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri, me punime shume cilesore. Apartamenti eshte bosh, orientohet ne Veri-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 650 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853059 167853059 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Shyqyri Brari, tek Kopshti Botranik. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Shyqyri Brari, tek Kopshti Botranik. Apartament 3+1+3WC+3Bll, me nje siperfaqe 135 m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, ka mundesi te zgjedhjes se shtrimit te poshtem. Apartamenti orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853091 167853091 Tirane, shes Apartament 1+1 ne Shetitoren Lasgush Poradeci, prane Liqeni i Thate. Tirane, shes Apartament 1+1 ne Shetitoren Lasgush Poradeci, prane Liqeni i Thate. Apartamenti 1+1+1wc+ballkon me siperfaqe 76,7 m2 eshte i shtruar me pllake dhe i mobiluar ne menyre bashke kohore i pajisur me 2 kondicionere. Apartamenti ndodhet ne katin e 4-ert te nje pallati te ri. Ndodhet ne nje zone te qete te Tiranes. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar dhe orintohet ne jug-lindje. Cmimi 80000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853097 167853097 Tirane, Shes Apartament papafingo prane Liqenit Artificial. Tirane, Shes Apartament papafingo prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1+2Wc+ verande me siperfaqe totale 200m2 ndodhet ne katin e fundit te nje pallati te ri, ne zonen e Liqenit Artificial. Apartamenti eshte dubleks , me shkalle te brendeshem, ku ambientet e dites jane ne katin e pare dhe ambientet e nates ne katin e dyte. Apartamenti le hapesire per te investuar sipas deshires pasi momentalisht nuk eshte i shtruar. Apartamenti ka punime teper cilesore, pamje nga Liqeni dhe shume prane Kopeshtit botanik. Disponon garazh te mbyllur qe perfshihet ne cmimi. Cmimi 200000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853233 167853233 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni, prane Kopshtit Zoologjik. Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni, prane Kopshtit Zoologjik. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 117 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime cilesore, eshte totalisht i mobiluar ne menyre bashke kohore, me pamje nga liqeni. Eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 140000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853280 167853280 Tirane, shes apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Tirane, shes apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 3+1+dhome gatimi+2Wc+Verande me siperfaqe 170 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katine e 5-te dhe te fundit te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre bashke kohore, me orientim Lindje-Veri- Perendim, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 175000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853376 167853376 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1+1 dhome gatimi+2wc+4b me siperfaqe 151 m2, kati i 10 banim i nje pallati te ri, Orientimi Jug-Perendim, me sistem ngrohje-ftohje individual. Apartamenti ndodhet ne nje zone shume te qete, me pamje nga Liqeni, eshte i pajisur me hipoteke dhe shitet vetem me k/bufe. Cmimi 1100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853525 167853525 Tirane, shes Apartment 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Tirane, shes Apartment 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 110 m2 i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin 1 te nje pallati te ri. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853459 167853459 Tirane, shes apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Tirane, shes apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartamenti 3+1+2Wc+1Bll+Lavanteri me siperfaqe 176m2 i shtruar me parket ndodhet ne katin 1 banim te nje pallati te ri. Shitet vetem me k/bufe, sistem chiller dhe 4 kondicionere. Apartamenti eshte projektuar me disnivel, ambientet e nates jane 3 kembe shkalle mbi nivelin e dites. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853647 167853647 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2wc+2b, me siperfaqe 117 m2 ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri me pamje nga Liqeni. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853726 167853726 Tirane, shes Apartament 2+1 prane Kopshit Zoologjik. Tirane, shes Apartament 2+1 prane Kopshit Zoologjik. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 150 m2, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar ose bosh. Ka pamje te lire nga liqeni. Ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 117000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853819 167853819 Tirane,shes apartament 3+1 tek Liqeni i Thate Tirane,shes apartament 3+1 tek Liqeni i Thate. Apartament 3+1+2wc+Blk, me siperfaqe 172 m2, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamneti orientohet ne Jug-Lindje-Perendim. Cmimi 750 Euro/m2. Garazhi 10000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853866 167853866 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Liqenit i thate, prane Liqenit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Liqenit i thate, prane Liqenit. Apartament 2+1+2wc+Blk me siperfaqe 105 m2, ndodhet ne nje pallat te ri. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853871 167853871 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+WC+2b me siperfaqe 92 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri, I pa mobiluar, vetem me k/bufe, ka pamje nga Liqeni Artificial. Cmimi 1250 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853939 167853939 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 880 Euro/ m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167853906 167853906 Tirane, shes apartament 3+1 prane Kopshtit Botanik. Tirane, shes apartament 3+1 prane Kopshtit Botanik. Apartament me siperfaqe 150 m2, eshte totalisht i rregulluar ne menyre bashkohore, me pamje nga Kopshti botanik, apartamenti ka dhe garazh privat mundesi parkimi per 2 post. Cmimi 165000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167854107 167854107 Tirane, shes apartament 2+1 Tek Liqeni Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 Tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2wc+2b, me siperfaqe 115 m2, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167854122 167854122 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+1wc me siperfaqe 90 m2, eshte i shtruar me parket, me pamje nga Liqeni. Cmimi 1000 Euro/m2 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167854123 167854123 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2wc+2b, me siperfaqe 117 m2 ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri me pamje nga Liqeni. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167854310 167854310 Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial Tirane, shes apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2 ballkone me siperfaqe 78 m2, i sapo perfunduar, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167854317 167854317 Tirane, shes apartament 3+1 tek Liqeni, perballe Farit. Tirane, shes apartament 3+1 tek Liqeni, perballe Farit. Apartament 3+1+2 wc me siperfaqe 118.8 m2, me pamje nga Liqeni Artificial. Cmimi 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167854338 167854338 Tirane, shes Apartament 3+1 ne zonen Misto Mame. Tirane, shes Apartament 3+1 ne zonen Misto Mame. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 108 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ndodhet ne nje kompleks banimi me punime cilesore, orientohet ne Veri. Cmimi 550 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167858237 167858237 Tirane, Shes 2 Apartamente 2+1 ne Rr. Qelqit ne Kombinat. Tirane, Shes 2 Apartamente 2+1 ne Rr. Qelqit ne Kombinat. Apartamente 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe totale 95 m2, ndodhen ne katin e 2-te dhe te 4-te te nje pallati te ri, te shtruara ne pllake me punime cilesore. Apartamentet jane bosh, te pabanuara me pare, orientohen ne Lindje ? Perendim. Cmimi 550 Euro/m2. I negociueshem http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167858955 167858955 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Yzberisht, prane Alpet. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Yzberisht, prane Alpet. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 102.2 m2, ndodhet ne katin e 6 banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime cilesore, I shtruar ne pllake dhe pallati eshte gati ne perfundim. Cmimi 400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859137 167859137 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Besim Alla, prane Misto Mame. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Besim Alla, prane Misto Mame. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe totale 99 m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar ka investime ekstra ne te, eshte I shtruar ne pllake, termoizolim perimetral, 1 AC dhe orientohet ne Lindje. Cmimi 50000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859146 167859146 Tirane, shes Apartament 1+1 prane Ktheses se Kamzes, Komuna Kashar. Tirane, shes Apartament 1+1 prane Ktheses se Kamzes, Komuna Kashar. Apartament 1+1+1WC+1Bll me siperfaqe 70.04 m2, ndodhet prane Ktheses se Kamzes, ne nje pallat te ri ne ndertim. Apartamenti eshte ne perfundim dhe ka mundesi per zgjedhje e shtrimi te pllakave. Ndertimi perfundon ne Gusht 2012. Cmimi 35000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859319 167859319 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaze e Madhe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaze e Madhe. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 96 m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti eshte ne ndertim dhe perfundon ne vitin 2012. Cmimi 430 Euro/m2. I negociushem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859541 167859541 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaza Madhe. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaza Madhe. Apartament 3+1+1 dhome gatimi + 2 WC + 1 depo me siperfaqe 135 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka oxhak funksional, nodhet ne vije te 2-te ndertimi, pozicionohet nga Jugu. Cmimi 82000 Euro. I negociushem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859320 167859320 Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. Pandi Dardha, Laprake. Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. Pandi Dardha, Laprake. Apartament me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 5-te dhe te 6-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, me shkalle te brendshme druri. Cmimi 550 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859696 167859696 Tirane, shes Apartament 2+1 prane Astirit, Unaza e Madhe. Tirane, shes Apartament 2+1 prane Astirit, Unaza e Madhe. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 90 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug- Perendim, eshte ne proces hipotekimi. Cmimi 460 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859747 167859747 Tirane, shes apartament 2+1 prane Astirit, Unaza e Madhe. Tirane, shes apartament 2+1 prane Astirit, Unaza e Madhe. Apartament 2+1 me siperfaqe 94 m2 ndodhet ne katin e 8-te dhe te fundit te pallati i cili eshte ne ndertim e siper. Pallati ndodhet ne vijen e 2-te ndertim dhe perfundon ne Mars 2013. Cmimi 550 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859783 167859783 Tirane, Shes apartament 2+1 tek Kthesa e Kamzes. Tirane, Shes apartament 2+1 tek Kthesa e Kamzes. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 102.5 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pabanuar me pare dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 450 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167859872 167859872 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht, prane KMY. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht, prane KMY. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 111 m2, shtruar me parket, ndodhet ne katin 8 -te te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime teper cilesore, eshte i mobiluar ne menyre bashkekohore, 2 AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 60.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167860087 167860087 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 106 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e VIII banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar 3 kondicionere, telefon dhe ndodhet ne nje zone shume te qete. Cmimi 90000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167860105 167860105 Tirane, shes 2 Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne Rr. Misto Mame, prane Kompleksit Cabej. Tirane, shes 2 Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne Rr. Misto Mame, prane Kompleksit Cabej. Apartament 1+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 71 m2 dhe Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 94,24 m2 te shtruara me pllake ndodhen ne katin e I banim te nje pallati te ri. Apartamentet me orientim ne Jug - Perendim shiten bosh dhe ndodhet ne nje pallat me punime teper cilesore. Cmimi 450 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167860232 167860232 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, ne Unaze te Madhe. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, ne Unaze te Madhe. Apartament 2+1+2WC+2Bll me siperfaqe 115 m2, i shtruar ne pllake ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Jug-Lindje dhe shitet bosh. Cmimi 54000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167860242 167860242 Tirane, shes 2 Apartamente 2+1 prane Astirit, Unaza e Madhe. Tirane, shes 2 Apartamente 2+1 prane Astirit, Unaza e Madhe. Apartamente 2+1+2wc+blk me siperfaqe 122 m2 secili, te shtruar me pllake, ndodhen ne katin e 11 te nje pallati te ri me hipoteke. Apartamentet jane ndertime te reja, punime teper cilesore, dyer dhe dritare dopjo xham, me orientim njeri nga Jugu tjetri nga Perendimi. Apartamentet kane mundesi parkimi ne zone. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167860332 167860332 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko , Unaza e Madhe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko , Unaza e Madhe. Apartament 2+1+1Wc me siperfaqe 107 m2, i shtruar me parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti orientohet ne Jug, shitet totalisht i mobiluar ose jo. Cmimi 60000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167860386 167860386 Tirane, shes apartament 2+1 tek Garden City, prane kthesa e Kamzes. Tirane, shes apartament 2+1 tek Garden City, prane kthesa e Kamzes. Apartament 2+1+wc+blk me siperfaqe 95 m2 ndodhet ne kat te 4 banim ne pallat te ri. Cmimi 53000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167861105 167861105 Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Teodor Keko, prane Unazes se Madhe Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Teodor Keko, prane Unazes se Madhe. Apartament 3 + 1 + 2 WC + verande me siperfaqe 157 m2 + verande 60 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje palllati te ri. Apartamenti eshte i sapo perfunduar dhe ka punime shume cilesore. Cmimi 600 Euro/m2. Veranda 300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167861358 167861358 Tirane, shes apartament 2+1 prane Astirit, Unaze e Madhe. Tirane, shes apartament 2+1 prane Astirit, Unaze e Madhe. Apartament2+1+2wc+Blk me siperfaqe 127 m2, i sapo perfunduar, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri me punime teper cilesore. Cmimi 600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167861377 167861377 Tirane, shes Apartament 2+1 prane Astirit, Unaza e Re. Tirane, shes Apartament 2+1 prane Astirit, Unaza e Re. Apartament 2+1 me siperfaqe 108 m2, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri, te pa banuar me pare. Cmimi 500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167861575 167861575 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaze e Madhe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaze e Madhe. Apartament 2+1+Verande, me siperfaqe 98m2 verande me siperfaqe 65.5 m2, totalisht i mobiluar me te gjitha kushtet, ndodhet ne katin e 1-re banim. Cmimi 650 Euro/m2 Veranda 330 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167861815 167861815 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Apartament 2+1+Dhome Gatimi+2Wc+2Bll me siperfaqe 126.3 m2 i shtruar me parket ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte pjeserisht i mobiluar ka dhome gatimi me vete dhe te kompletuar, dhome gjumi dhe sistem ngrohes funksional qendror. Apartamenti ka Orjentim Jug ? Perendim dhe ka dokumenta te rregullta pronesie, hipoteke. Cmimi 600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167861748 167861748 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shefqet Kuka, Komuna Dajt, prane Teleferikut. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shefqet Kuka, Komuna Dajt, prane Teleferikut. Apartament 2+1 +2wc+bll, me siperfaqe 107 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri, te pa banuar me pare . Apartamenti orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 600 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167862184 167862184 Tirane, Shes 3 Apartamente 2+1 ne Komunen Dajt, Linze. Tirane, Shes 3 Apartamente 2+1 ne Komunen Dajt, Linze. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe totale 122 m2 , 103 m2 dhe 132 m2, ndodhen ne katin e 3-te dhe te 4-te, te nje pallati te ri. Apartamentet perfundojne ne Gusht 2012 dhe kane mundesi zgjedhje te shtrimit te pllakave. Apartamentet ndodhen nje zone shume te qete, prane rruges kryesore dhe me nje pamje piktoreske te qytetit te Tiranes dhe kane punime shume cilesore. Cmimi 900 Euro/m2 I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167862317 167862317 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Keta, tek Kinostudio. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Keta, tek Kinostudio. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 90 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri pa ashensor. Apartamenti ka orientim Jug ? Lindje, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 50000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167862280 167862280 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 104 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim Veri-Lindje eshte i pabanuar me pare. Cmimi 480 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167862370 167862370 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku, prane Thesarit te Shtetit. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku, prane Thesarit te Shtetit. Apartament 2+1+1Wc+Bll me siperfaqe 137 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e VI te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim ne jug shitet bosh. Cmimi 400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167862799 167862799 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sotir Caci, prane Freskut. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sotir Caci, prane Freskut. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 149 m2, i shtruar me parket ndodhet ne katin e 3 te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre moderne, i pajisur me 3 AC, garazh personal 20 m2 i perfshire ne cmim dhe orientohet ne Perendim. Cmimi 90.000 Euro. _____________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Sotir Caci, near Fresku area. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2bathrooms+balcony, with surface 149 sqm, is paved in parquet, located on 3- rd floor of a new building. The Apartment is fully furnished, 3 AC, personal garage, oriented on West. Price 90.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167862816 167862816 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 116 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 5 te nje pallati te ri me hipoteke. Apartamenti eshte bosh ka te instaluara tubacionet per ngrohje dhe ka orientim Jug-Perendim. Cmimi 500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167863363 167863363 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sotir Caci, prane Freskut. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sotir Caci, prane Freskut. Apartament me siperfaqe 140 m2 dhe verande me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti organizohet ne 3 dhoma+dhome ndenje+2wc+verande, shitet totalisht i mobiluar, AC, sistem chiller. Apartamenti orinetohet ne Lindje-Jug-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie, garazh personal te perfshire ne cmim. Cmimi 150000 Euro. Negociueshme http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167863615 167863615 Tirane, shes apartament 2+1 ne Misto Mame. Tirane, shes apartament 2+1 ne Misto Mame. Apartament 2+1 me siperfaqe 83 m2 eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne nje pallat te ri. Cmimi 39000 Euro . Garazhi 4000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=167864123 167864123 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Xhorxh W Bush, prane Parlamentit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Xhorxh W Bush, prane Parlamentit. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 108 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 2AC, orientohet ne Veri-Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168176974 168176974 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Riza Cerova. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Riza Cerova. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 111 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, mobilim i ri. Apartamenti orientohet ne Lindje-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 135000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168177686 168177686 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri- Lindje. Cmimi 1150 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168177858 168177858 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kongresi I Manastirit. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kongresi I Manastirit. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 117 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, 2AC, orientohet ne Lindje, i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 100000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168177915 168177915 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Perlat Rexhepi Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 3+1 +2wc+2bll+depo, me siperfaqe 160 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168177760 168177760 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament me siperfaqe 106 m2, 2+1+wc+verande me siperfaqe 50 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me 2 AC, orientohet ne Lindje, eshte i pershtatshem per ambient biznesi. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 210000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168178510 168178510 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 3+1+2wc+2bll, me siperfaqe 162 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti ka k/bufe, oxhak funksional, 3 AC, orientohet ne Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168178531 168178531 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Riza Cerova. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Riza Cerova. Apartament 3+1+ 2wc+2bll, me siperfaqe 128m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shiteti mobiluar, orientohet ne Lindje-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168178591 168178591 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Jordan Misja. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Jordan Misja. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 98 m2, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168179559 168179559 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Frederik Shiroka. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Frederik Shiroka. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 93 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, orientohet ne Jug-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 110000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168179600 168179600 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 2+1+2wc+3bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Perendim. Cmimi 123000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168179695 168179695 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Emin Duraku. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Emin Duraku. Apartament 2+1+wc, me siperfaqe 70 m2, ndodhet ne katin perdhe ten je pallati ekzistues. Apartamenti eshte I pershtatshem per tu kthyer ne ambjent biznesi, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 150000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168179874 168179874 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Liqenit Artificial, qendra PAM. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Liqenit Artificial, qendra PAM. Apartament 3+1+dhome gatimi+2WC+2Bll, me nje siperfaqe 149 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ka sistem Chiller, orientohet ne Jug-Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168180516 168180516 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Teodor Keko, prane Unazes se Madhe. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Teodor Keko, prane Unazes se Madhe. Apartament 3+1+dhome gatimi+2wc+verande, me siperfaqe 162m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri, ndertim i vitit 2011. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje. Apartamenti eshte ne proces hipotekimi. Cmimi 75000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168241228 168241228 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 3+1+dhome gatimi+2wc+zyre, me siperfaqe 220 m2 dhe tarrace te shfryrtezueshme, eshte I shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e fundit ten je pallati te ri, apartamenti eshte papafingo. Apartamenti shitet totalisht I mobiluar, 4AC, orientohet ne Jug-Lindje-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 300000 Euro. I negocieshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168778802 168778802 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Liman Kaba Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Liman Kaba. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 106 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, ka AC, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 1100 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168778871 168778871 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc+BLL, me siperfaqe 88 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka AC, orientohet ne Veri/Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1250 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=168843466 168843466 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Apartament 3+1 +2wc+2BLL, me siperfaqe 149 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka 3AC, orientohet ne Veri/Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Shenim: Apartamenti ka mundesi te ndahet ne 2 apartamente te vecanta 1+1. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=169147807 169147807 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 3+1+2wc+Bll, me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, ka 3AC, orientohet ne Jug-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=169388217 169388217 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Bogdaneve. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Bogdaneve. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 115 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar,mobilim i ri, 2 AC, orientohet ne Veri. Cmimi 165000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=169628874 169628874 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Farit Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 91 m2, eshte I shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti shitet totalisht I mobiluar, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=169868496 169868496 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Karl Gega, prane Stacionit te Trenit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Karl Gega, prane Stacionit te Trenit. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllaka, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar, i pajisur me panel diellor, AC, orientohet ne Jug-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 79500 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=169965864 169965864 Tirane, shes Apartament 2+1 prane Kopeshtit Botanik. Tirane, shes Apartament 2+1 prane Kopeshtit Botanik. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 92 m2+112 m2 verande, eshte I shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 149000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=170013512 170013512 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Zef Jubani. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Zef Jubani. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 116 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Jug Lindje. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=170415596 170415596 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha, prane kryqezimit te 21-Dhjetorit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha, prane kryqezimit te 21-Dhjetorit. Apartament 2+1+WC+Bll, me siperfaqe 85 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Apartamenti ka pamje nga rruga kryesore, mundesi reklamimi, i pershtatshem dhe per ushtrim aktiviteti. Cmimi 89000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=170415963 170415963 Tirane, shes Apartment 3+1 ne Rr. Elbasanit. Tirane, shes Apartment 3+1 ne Rr. Elbasanit. Apartament 3+1+2wc, me siperfaqe 188 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e II-te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug-Perendim, ndarjet e brendshme te apartamentit jane punime gipsi. Ambienti mund te rimodelohet. Cmimi 1400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=170714693 170714693 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 132 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e fundit te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me AC, orientohet ne Lindje. Cmimi 92000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171057961 171057961 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sotir Caci, Fresku Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sotir Caci, Fresku. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 101 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 62000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171154699 171154699 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+wc+3bll, me siperfaqe 106 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ne Lindje. Mundesi parkimi per 2 poste te perfshira ne cmimin e apartamentit. Cmimi 100000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171156204 171156204 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha, zona Bllok. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha, zona Bllok. Apartament 2+1+wc+3bll, me siperfaqe 98 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka k/bufe, orientohet ne Veri-Perendim, me pamje te lire nga Tirana. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 180000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171161694 171161694 Tirane, shes Apartamente 2+1 ne Yzberisht. Tirane, shes Apartamente 2+1 ne Yzberisht. Apartamente 2+1 me siperfaqe 85-119 m2, jane te shtruara ne pllake, ndodhen ne nje pallat te ri, me mundesi zgjedhje te katit dhe orientimit. Apartamentet shiten bosh, kane dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 440 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171427492 171427492 Tirane, shes Apartamente 2+1 ne Selite. Tirane, shes Apartamente 2+1 ne Selite. Apartamente 2+1 me siperfaqe 83.3 - 98 m2, jane te shtruara ne pllake, ndodhen ne nje pallat te ri, me mundesi zgjedhje te katit dhe orientimit. Apartamentet shiten bosh. Cmimi 550 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171428131 171428131 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, zona bllok. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, zona bllok. Apartament 3+1+2wc+3bll, me siperfaqe 146 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka k/bufe, AC, orientohet ne Lindje, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1500 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171528042 171528042 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kodra Diellit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kodra Diellit. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 97 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar. Cmimi 105000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171540860 171540860 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 102 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 55000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171828990 171828990 Tirane, shes Ambient Biznesi 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri. Tirane, shes Ambient Biznesi 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri. Ambient 2+1+wc, me siperfaqe 71 m2, eshte i shtruar ne pllake, i rikonstruktuar, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Ambienti eshte me pamje nga rruga kryesore, i pershtatshem per aktivitet biznesi, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171834676 171834676 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona bllok. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona bllok. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 117 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shiet i mobiluar, 3AC,oxhak funksional, orientohet ne Jug-Lindje, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1900 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171879492 171879492 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Kopeshtit Zoologjik. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Kopeshtit Zoologjik. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 115 m2, eshte I shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti shitet bosh, AC, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 1000 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171933401 171933401 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 91 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka mundesi parkimi. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172182165 172182165 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Selite. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Selite. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 96 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet me k/bufe, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172405726 172405726 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko. Apartament 2+1+dhome gatimi +studio+wc+bll, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet me k/bufe, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 59000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172461745 172461745 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 145 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet I mobiluar, 4AC, ndodhet ne nje zone te mire, orientohet ne Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 136000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172668328 172668328 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht, prane KMY. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht, prane KMY. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 107 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. kati 5-te. Apartamenti ndodhet ne nje ndertim te ri, te pabanuar me pare. Cmimi 380 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172678785 172678785 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni. Apartament 2+1+WC+2bll, me siperfaqe 120 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet I mobiluar, orientohet ne Jug-Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172791682 172791682 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Ibrahim Rrugova, zona Bllok. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Ibrahim Rrugova, zona Bllok. Apartament 3+1+2wc+4bll, me siperfaqe 157 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet I mobiluar, ndodhet ne nje zone te mire, orientohet ne Jug-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2000 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=172919349 172919349 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, zona Bllok. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, zona Bllok. Apartament 2+1+dhome gatimi+wc+bll, me siperfaqe 116 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ndodhet ne nje zone te mire, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1300 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173083516 173083516 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 2+1+WC+bll, me siperfaqe 114 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti bosh orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173199721 173199721 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar shtylla. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar shtylla. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 124 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173447388 173447388 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa. Apartament 2+1+2 wc+2bll, me siperfaqe 117 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 1100 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173613573 173613573 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 3+1+2 wc+4bll, me siperfaqe 156 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, kApartament 3+1+2 wc+4bll, me siperfaqe 156 m2, esa 4 AC, oxhak funksional, ndodhet ne nje zone te mire, orientohet ne Veri/Lindje. Cmimi 1000 Euro/m2.I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173630902 173630902 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. Aprtament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 2AC, orientohet ne Jug- Lindje-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1600 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173741819 173741819 Tirane, shes Apartament 3+1 tek Liqeni. Tirane, shes Apartament 3+1 tek Liqeni. Apartament 3+1+2WC+bll, me siperfaqe 126 m2, eshte I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, AC, oriehtohet ne Jug-Lindje. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173799691 173799691 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Dervish Hekali. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Dervish Hekali. Apartament 3+1+2 wc+bll, me siperfaqe 143 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173921785 173921785 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 123 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallat te ri. Apartamenti shitet bosh. Cmimi 95000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=174474227 174474227 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ndre Mjeda. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ndre Mjeda. Apartament 2+1+2 wc+bll, me siperfaqe 106 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 850 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=174517525 174517525 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 2+1+2 wc+bll, me siperfaqe 111 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, 2 AC, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=174565608 174565608 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 141 m2, eshte I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ka mundesi parkimi te perfshire ne cmim. Cmimi 160000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=174942134 174942134 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Faik Konica. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Faik Konica. Apartament 2+1+2 wc+2bll, me siperfaqe 140 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, AC, orientohet ne Jug-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1150 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175001749 175001749 Tirane, shes Apartament papafingo 3+1 tek Liqeni Thate. Tirane, shes Apartament papafingo 3+1 tek Liqeni Thate. Apartament 3+1+2wc+2bll+verande me siperfaqe 60 m2 dhe siperfaqe 103 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, orientohet ne Lindje-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 850 Euro/m2. I negociueshem. Veranda 400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175062439 175062439 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Thate. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Thate. Apartament 2+1+2wc+3bll me siperfaqe 110 m2 eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, pamje nga liqeni, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 750 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175062508 175062508 Tirane, shes Apartament 2+1ne Rr. Papa Gjon Pali II Tirane, shes Apartament 2+1ne Rr. Papa Gjon Pali II. Apartament 2+1+2wc+bll+depo, me siperfaqe 118 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka 3 AC, k/bufe, orientohet ne Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175352895 175352895 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Babe Rexha, prane fushes se aviacionit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Babe Rexha, prane fushes se aviacionit. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 81 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka AC, orientohet ne Jug/Lindje. Cmimi 63000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175626918 175626918 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Ismail Qemali. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Ismail Qemali. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 130 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, AC, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 1900 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175788836 175788836 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Faik Konica. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Faik Konica. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 122 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka AC, orientohet ne Jug/Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1550 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175836517 175836517 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Grigor Heba. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Grigor Heba. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 95 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar , 3AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=176935073 176935073 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 140 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1360 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177532856 177532856 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Mihal Grameno Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Mihal Grameno. Apartament 3+1+2wc+bll+verande, me siperfaqe 150 m2 dhe verande me siperfaqe 70 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 250000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177690307 177690307 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Asim Vokshi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Asim Vokshi. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 93 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet i mobiluar, AC, orientohet ne Jug-Lindje-Veri, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 65000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177834473 177834473 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Freskut Tirane, shes Apartament 2+1 tek Freskut. Apartament 2+1+wc+bll+verande, me siperfaqe 88 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 44000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177837857 177837857 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, Misto Mame Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, Misto Mame. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 106 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte bosh, i pa banuar me pare, orientohet ne Jug- Lindje. Cmimi 550 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177896632 177896632 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, Misto Mame. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, Misto Mame. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 113 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte bosh, i pa banuar me pare, orientohet ne Jug- Perendim. Cmimi 550 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177896722 177896722 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar shtylla Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar shtylla. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 98 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, AC, orientohet ne Jug- Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177997167 177997167 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar shtylla. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar shtylla. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 83 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh,orientohet ne Jug- Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=178038353 178038353 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 104 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar. Cmimi 95000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=178562284 178562284 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Jordan Misja. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Jordan Misja. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 96 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, eshte I pabanuar me pare. Cmimi 82000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=178607294 178607294 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasani, prane Ambasades Amerikane. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasani, prane Ambasades Amerikane. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 119 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 3 AC, ka dokumenta te rregullta pronesie.. Cmimi 1600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179107711 179107711 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+wc+verande, me siperfaqe 84 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179113108 179113108 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Zhan Dark. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 121.5 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Mundesi parkimi ne garazh. Cmimi 1200 Euro/m2. Garazhi 15000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179335672 179335672 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 119 m2, eshte i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri, i pa banuar me pare. Apartamenti orientohet ne Veri/Lindje. Cmimi 400 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179567528 179567528 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomin, prane bllokut Vasil Shanto. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomin, prane bllokut Vasil Shanto. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 67 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179764555 179764555 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Fresku. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje. Cmimi 54000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179951221 179951221 Tirane, shes Apartament 3+1 tek Liqeni, prane Kopeshtit Zoologjik. Tirane, shes Apartament 3+1 tek Liqeni, prane Kopeshtit Zoologjik. Apartament 3+1+kuzhine+depo+2wc+2bll, me siperfaqe 150 m2,eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 4 AC, ka punime cilesore. Cmimi 150000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180107823 180107823 Tirane, shes Apartament Dublex tek Liqeni, prane Kopeshtit Zoologjik. Tirane, shes Apartament Dublex tek Liqeni, prane Kopeshtit Zoologjik. Apartament me siperfaqe 350 m2, eshte I shtruar ne pllake dhe parket, organizohet ne dhome ndenje, kuzhine, 3 dhoma gjumi, 4 wc, 2 bll, verande me peme dekorative. Kati I II ka Papafingo me siperfaqe 285 m2, e organizuar ne kuzhine, lavanderi, wc, tarrace. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, ka sistem ngrohje-ftohje, panel diellor, sistem kamerash. Brenda cmimi perfshihet dhe nje ambient me siperfaqe 75.5 m2, i pershtashem per aktivitete biznes dhe 2 garazhe. Cmimi 650000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180108756 180108756 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaze e Madhe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaze e Madhe. Apartament 2+1+2 wc+bll, me siperfaqe 105 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Veri- Lindje. Cmimi 700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180111614 180111614 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Barrikadave Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Barrikadave. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 128 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Perendim, mundesi parkimi ne garazh personal. Cmimi 1100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180141472 180141472 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 76 m2, eshte i shtruar ne pllake, totalisht i rikonstruktuar, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 90000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180241652 180241652 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Stavri Themeli. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Stavri Themeli. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 86 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te ten je pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ne Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 75000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180242059 180242059 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180293402 180293402 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu I . Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu I . Apartament 2+1+2 wc+2 bll, me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 2 AC , orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 155000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180577054 180577054 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kongresi Manastirit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kongresi Manastirit. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 75 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka 2 AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 50000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180733101 180733101 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 119 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, 3 AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180767871 180767871 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+wc, me siperfaqe 95 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, shitet i mobiluar, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180967074 180967074 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Dritan Hoxha Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Dritan Hoxha. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 144 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7?te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181010661 181010661 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 3+1+wc+bll, me siperfaqe 99 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 990 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181059301 181059301 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Pashe Gucia, prane Rr, Dibres. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Pashe Gucia, prane Rr, Dibres. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe banimi 96 m2, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i shtruar ne parket, me sistem qendror ngrohje - ftohje Chiller funksional. Apartamenti ka punime cilesore, eshte totalisht i mobiluar ne menyre moderne dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 110000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181109111 181109111 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ibrahim Dervishi, prane Kristal Center. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ibrahim Dervishi, prane Kristal Center. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 107 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Brenda cmimit perfshihet dhe nje garazh i mbyllur i cili eshte i hipotekuar. Cmimi 115000 Euro/total. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181427292 181427292 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 131 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, eshte shume i pershtatshem per tu kthyer ne zyra. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 170000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181463393 181463393 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka 3 AC, orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 1100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181607271 181607271 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Xhanfize Keko, Profarma. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Xhanfize Keko, Profarma. Apartament 2+1+kuzhine+wc+bll, me siperfaqe 82 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 66500 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181642650 181642650 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 3+1+2wc+2bll, me siperfaqe 126 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallat te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 4 AC, orientohet ne Jug-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 140000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181692091 181692091 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Apartament 2+1+2wc+2 bll, me siperfaqe 101 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 460 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181693381 181693381 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 2+1+wc+verande, me siperfaqe 130 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 12-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, 2 AC, orientohet ne Veri- Lindje. Cmimi 1200 Euro/m2 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181886819 181886819 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 94 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, AC, orientohet ne Veri- Lindje-Perendim. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 105000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181892580 181892580 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+wc, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, AC, orientohet ne Jug-Veri- Lindje. Cmimi 1700 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181892582 181892582 TTirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Varri Bamit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Qemal Stafa, prane Varri Bamit. Apartament 2+1+wc +verande, me siperfaqe 70m2 dhe 24 m2 verande, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati. Apartamenti shitet bosh, AC, orientohet ne Jug-Veri. Cmimi 65000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=182151727 182151727 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Zef Jubani. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Zef Jubani. Apartament 3+1+2 wc+ 2bll, me siperfaqe 122 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet me k/bufe, ka sistem chiller, ka dokumenta te rregullta pronesie, disponon garazh personal Cmimi 220000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=182497589 182497589 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fabrika e Qelqit, Kombinat. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fabrika e Qelqit, Kombinat. Apartament 2+1+wc+ bll, me siperfaqe 89 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 37000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=182812735 182812735 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Kodra Diellit Tirane, shes Apartament 2+1 tek Kodra Diellit. Apartament 2+1+2wc+bll, me siperfaqe 117 m2,eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 3 AC, orientohet ne Veri -Lindje. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=182889965 182889965 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Misto Mame Tirane, shes Apartament 2+1 ne Misto Mame. Apartament 2+1+2wc+2 bll, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar,3 AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 60000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=182891889 182891889 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno. Apartament 2+1 +2 wc+2 bll, me siperfaqe 94m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 90000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183061387 183061387 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 2+1 + wc+bll, me siperfaqe 109 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC, oxhak funksional, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183141773 183141773 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 2+1 +2 wc+bll, me siperfaqe 136 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2600 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183142077 183142077 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Misto Mame. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Misto Mame. Apartament 2+1+2wc+ bll, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 480 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183211492 183211492 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Kopeshti Botanik. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Kopeshti Botanik. Apartament 2+1+2wc+3bll, me siperfaqe 113 m2,eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 850 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183716056 183716056 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1+kuzhine+2 wc+2 bll, me siperfaqe 140 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183716969 183716969 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit. Apartament 2+1+ wc+2 bll, me siperfaqe 130 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet me k/bufe, 3 AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1300 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183718294 183718294 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1+ wc+verande, me siperfaqe 85 m2 dhe verande 28 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet me k/bufe, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 125000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183784150 183784150 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Yzberisht. Apartament 2+1+kuzhine+2wc+2 bll, me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 62000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184168100 184168100 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bul. Bajram Curri, prane Pallatit me shigjeta. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bul. Bajram Curri, prane Pallatit me shigjeta. Apartament 2+1+2 wc+2 bll, me siperfaqe 116 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri me dokumenta te reullta pronesie. Apartamenti shitet bosh. Cmimi 650 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184597838 184597838 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sitki Cico, prane Martenitetit te Ri. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sitki Cico, prane Martenitetit te Ri. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 84 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te (jo te fundit)te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, shitet vetem me K/Bufe, 2 AC, orientohet ne Jug-Lindje, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184955334 184955334 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kodra e Diellit, prane kopshtit Botanik. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kodra e Diellit, prane kopshtit Botanik. Apartament 3+1+2wc+1bll, me siperfaqe 141 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-rt te nje pallati te ri. Apartamenti shitet vetem me k/bufe, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184696172 184696172 Tirane, shes Apartament 2+1 Linze, komuna Dajt. Tirane, shes Apartament 2+1 Linze, komuna Dajt. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 150 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orjentohet ne Jug-Lindje dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 75000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184696297 184696297 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ymer Kurti, prane shk. Petro Nini Luarasi. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ymer Kurti, prane shk. Petro Nini Luarasi. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 104 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 4-rt te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1000 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185176249 185176249 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu I, prane Hotel Tirana . Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu I, prane Hotel Tirana . Apartament 2+1+2 wc+1 bll, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 2 AC , orientohet ne Lindje dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185469886 185469886 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mendar Shtylla, prane Kristal Center. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mendar Shtylla, prane Kristal Center. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185470052 185470052 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Hoxha Tahsim. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Hoxha Tahsim. Apartamenti 2+1+1Wc+1 bll, me siperfaqe 74 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh. Ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 980 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185569143 185569143 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial, prane Farit. Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial, prane Farit. Apartamet 2+1+2Wc+2Bll, me siperfaqe 105 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserish i mobiluar, 2 AC, dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 90000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185684088 185684088 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 3+1+1 kuzhine +2Wc+2Bll, me siperfaqe 135 m2 i shtruar ne pllake dhe ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka k/bufe, 4AC, orientohet ne Jug-Lindje-Perendim, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2000 Euro/m2 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185685333 185685333 Durres, shes Apartament 2+1 ne Rr. Prokop Sorra. Durres, shes Apartament 2+1 ne Rr. Prokop Sorra. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 62 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet me k/bufe, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 40000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185686768 185686768 Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Durresit, prane Ambasades Jugosllave Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Durresit, prane Ambasades Jugosllave. Apartament 1+1+1WC+1Bll me siperfaqe 69 m2, i shtruar ne pllake, totalisht i mobiluar, 1 AC, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apatamenti me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 70000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185688211 185688211 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, prane karburant Kastratit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, prane karburant Kastratit. Apartament 2+1+1Dh gatimi+2WC+2Bll, me siperfaqe 107 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 2 AC, me dokumenta te regullta pronesie. Cmimi 86000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185721821 185721821 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sokrat Mosko, ne Kombinat. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sokrat Mosko, ne Kombinat. Apartament 2+1+1Wc+2Bll, me siperfaqe 87 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet i mobiluar, me dokumenta te regullta pronesie. Cmimi 52000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185758596 185758596 Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane Sheshit Avni Rustemi. Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane Sheshit Avni Rustemi. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 98 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne nje pallat te ri, 4 AC, totalisht i mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 147000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185903353 185903353 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha, zona Bllok. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha, zona Bllok. Apartament 2+1+wc+3bll, me siperfaqe 98 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka k/bufe, orientohet ne Veri-Perendim, me pamje te lire nga Tirana. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 162000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185903717 185903717 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Visha, prane kompleksit Grand. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Visha, prane kompleksit Grand. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartamenti pjeserisht i mobiluar, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 80.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186076589 186076589 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane kopshtit Botanik. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane kopeshtit Botanik. Apartemant 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 1 AC. Cmimi 65.000 Euro. I negociueshem http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186109606 186109606 Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Faik Konica. Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Faik Konica. Apartament 2+1+1 dh.gatimi+2Wc+2 ballkone, me siperfaqe 106 m2, eshte i shtruar me pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 125000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186210143 186210143 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Todi Shkurti. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Todi Shkurti. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri, orientohet ne Jug-Lindje, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 75.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186116909 186116909 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Kristal Center. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Kristal Center. Apartament 3+1+2WC+2Bll+ 1 depo, me siperfaqe 116 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Verilindje-Jugperendim. Cmimi 110.000 Euro http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186236555 186236555 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Apartament 2+1+1WC, me siperfaqe 95 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 1AC, orjentohet ne Veri-Lindje. Cmimi 1500 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186299141 186299141 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane shkolles se Baletit. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane shkolles se Baletit. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 107 m2, ishtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti pjeserisht i mobiluar, orientohet ne Lindje , me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 100.000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Mihal Grameno Street. Apartment with surface 107 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a building, no elevator. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 2 balconies, partly furnished, orientation East, regular documents of ownership. Price 100.000 Euro. Negociable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186382835 186382835 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Deliu, prane Freskut. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Deliu, prane Freskut. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 98 sqm, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 2AC, orientohet ne Perendim. Cmimi 480 Euro/m2. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Muhamet Deliu Street. Apartement with surface 98 sqm is paved in tiles, located on the 1-st floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, fully furnished, 2 AC, orientation West. Price 480 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186476724 186476724 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, ne Unaze te Re. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, ne Unaze te Re. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 94 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Lindje. Cmimi 65000 Euro. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Teodor Keko Street. Apartment with surface 94 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1living room, 1 bathroom, 2 balconies, for sale furnished, orientation East. Price 65000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186478192 186478192 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 136 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, me sistem ngrohje-ftohje Chiller, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2300 Euro/m2. I negociueshem. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Abdyl Frasheri Street, Bllok area. Apartment with surface 136 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, heating colling system Chiller, regular documents of ownership. Price 2300 Euro/sqm. Negociable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186545640 186545640 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha . Apartament 2+1+1Wc+1Bll, me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti orientohet ne Lindje, shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 90000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Muhamet Gjollesha Street. Apartment with surface 90 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a building, no elevator. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, orientation East, regular documents of ownership. Price 90000 Euro. Negociable BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186820805 186820805 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Barjam Curri, zona Bllok Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Barjam Curri, zona Bllok. Apartament 2+1+2WC+2Bll+1 Depo, me siperfaqe 115 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti orientohet ne Veri-Perendim dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 115000 Euro. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Bajram Curri Boulevard. Apartment with surface 115 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a building, no elevator. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, 1 depot, orientation, North-West, regular documents of ownership. Price 115000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186821040 186821040 Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Hasan Alla, prane Kristal Center. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Hasan Alla, prane Kristal Center. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 119 m2, i shtruar ne pllake, ndoshet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje-Perendim, 2 AC. Cmimi 80000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 3+1 at Hasan Alla Street, near Kristal Center. Apartment with surfaqe 119 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a new building. Tha Apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, orientation East ?West, 2 AC. Price 80000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186826636 186826636 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli, prane Rr Myslym Shyri Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli, prane Rr Myslym Shyri. Apartament 2+1+1 dh. gatimi+2 WC+1 Bll, me siperfaqe 130 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te ten je pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Jug-Perendim, shitet bosh, me parking personal, 3 AC, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi i Apartamentit 165000 Euro Cmimi i Garazhit 20000 Euro. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Him Kolli Street, near Myslym Shyri Street. Apartment with surface 130 sqm, paved in tiles, located on the 7-th floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 kitchen, 2 bathrooms, 1 balcony, personal parking, 3 AC, regular document s of ownership, orientation South-West. Price of Apartment 165000 Euro Price of Garage 20000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186826932 186826932 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane Ambasades Amerikane. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane Ambasades Amerikane. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 108 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, me sistem qendror ngrohje-ftohje, me parking personal, orientohet ne Veri-Perendim. Cmimi 135000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Mihal Grameno Street, near USA Embassy. Apartment with surface 108 sqm, paved in parquet, located on the 5-th floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, central heating colling system, personal parking space, orientation North-West. Price 135000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186854535 186854535 Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. 4 Deshmoret, prane shkolles Partizani. Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. 4 Deshmoret, prane shkolles Partizani. Apartament dublex me nje siparfaqe 263 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te dhe te 4-te te nje pallati te ri. Kati i III eshte i organizuar ne 1+1+1WC+2Ball, Kati I IV ne 2+1+1Ball+1WC+1verande, eshte totalisht i mobiluar, 4 AC. Apartamenti orientohet ne Jug-Lindje-Veri-Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 250.000 Euro. _____________________________________________ Tirana, for sale Apartment Duplex at 4 Deshmoret Street, near Partizani School. Apartment duplex with surface 263 sqm, paved in tiles, located on 3-rd, 4-th floor of a new building. The Apartment is organized: 3-rd floor in has 1 bedroom, 1 living room, bathroom+2 balconies, 4-th floor has 2 bedrooms, 1 living room, bathroom+balcony+veranda, is fully furnished, 4 AC, orientation South-East-North-West. The Apartment has regular documents of ownership. Price 250.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186857109 186857109 irane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 3+1+2WC+2Bll+1Depo, me siperfaqe 150 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie, orietohet ne Lindje. Cmimi 150.000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 3+1 at Medar Shtylla Street. Apartment with surface 150 sqm, paved in tiles and parquet, located on the 3-rd floor of a new building. The Apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, 1 depot, fully furnished, with regular documents of ownership, orientation East. Price 150.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187079277 187079277 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri, prane Drejtorise se Policise Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri, prane Drejtorise se Policise. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 130.000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Myslym Shyri Street. Apartment with surface 110 sqm, paved in tiles and parquet, located on the 2-nd floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, with regular documents of ownership. Price 130.000 Euro. Negotiable . BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187167488 187167488 Tirane, shesim Apartament Rr. Gjik Kuqali, prane Kompleksit Dinamo. Tirane, shesim Apartament Rr. Gjik Kuqali, prane Kompleksit Dinamo. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 83 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9 ? te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, me parking personal te perfshire ne cmim, orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 100.000 Euro. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Gjik Kuqali Street, near Dinamo Complex. Apartment with surface 83 sqm, paved in tiles, located on the 9-th floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, fully furnished, 1AC, parking space available included to price, orientation East-West. Price 100.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187716324 187716324 Tirane shes katin e 2-te te nje Vile 3 kat ne Rr, Irfan Tomini, Blloku i Vilave Selite. Tirane shes katin e 2-te te nje Vile 3 kat ne Rr, Irfan Tomini, Blloku i Vilave Selite. Apartament 3+1+2WC+1 Bll,me siperfaqe 170 m2, e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje vile 3 kat, me shkalle te jashme, mundesi parkimi ne oborrin e viles, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 125000 Euro. __________________________________________________ Tirana, for sale the second floor of 3 Storey Villa at Irfan Tomini Street, Selite. Apartment with surface 170 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of the villa, external stairs. The apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, parking space available on the yard of the villa, with regular documents of ownership. Price 125000 Euro BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187516684 187516684 Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial, prane Farit Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial, prane Farit. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 134 m2, I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 1AC, me garazh personal i mbyllur 32 m2, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 1000 Euro/m2. I negociueshem. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake, near Fari. Apartment with surface 134 sqm, paved in parquet, located on the 2-nd floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, 1 AC, personal garage 32 sqm, regular documents of ownership, orientation South-East. Price 1000 Euro/sqm. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187330660 187330660 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187845013 187845013 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Gjimnazit ?Qemal Stafa?. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Gjimnazit ?Qemal Stafa?. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 94 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, me oxhak funksional, orientohet ne Veri, me dokumeta te rregullta pronesie. Cmimi 100.000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Durresi Street, near Qemal Stafa Hight School. Apartment with surface 94 sqm, paved in tiles, located on the 7-th floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, fully furnished, chimney in use, regular documents of ownership, orientation North. Price 100.000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=188287240 188287240 Tirane, shesim Apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Tirane, shesim Apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 3+1+2WC+3Bll, me siperfaqe 144 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katine e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 170.000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 3+1 at Tirana Lake. Apartment with surface 144 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a new building. The apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 3 balconies, furnished, with regular documents of ownership, orientation South-East. Price 170.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=188763532 188763532 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Perendim. Cmimi 1400 Euro/m2. I negociueshme. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Rr. Perlat Rexhepi Street. Apartment with surface 106 sqm, paved in tiles, located on the 8-th floor of a new building. The Apartmet has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, 1 AC, orientation West. Price 1400 Euro/sqm. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=188995807 188995807 Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Kodra e Diellit. Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Kodra e Diellit. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 155 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Lindje. Cmimi 1350 Euro/m2. I negociueshem _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 3+1 at Kodra Diellit Street. Apartment with surface 155 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a new building, no elevator. The apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, partly furnished, with regular documents of ownership, orientation East. Price 1350 Euro/sqm. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=188921660 188921660 Tirane, shesim Apartament 2+1 prane Kopshtit Botanik Tirane, shesim Apartament 2+1 prane Kopshtit Botanik. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, 1 AC, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 95000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartmet 2+1 at Tirana Park. Apartment with surface 106 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd follor of e new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2balconies, 1 AC, orientation South-West. Price 95000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189016646 189016646 Tirane, shesim apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Tirane, shesim apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie, shitet vetem me k/bufe. Cmimi 90.000 Euro. _____________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake. The Apartment has 2 bedrooms+ 1 living room+kitchen+2bathrooms, with surface 125 sqm, paved in tile, located on a new building. The Apartment has regular documents of ownership. Price 90.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189147756 189147756 Tirane, shesim Apartment 2+1 tek Kopeshti Botanik, ne nje pallat te sapo perfunduar. Tirane, shesim Apartment 2+1 tek Kopeshti Botanik, ne nje pallat te sapo perfunduar. Apartament 2+1+ 2WC+ 1 verande, me siperfaqe apartamenti 120 m2 dhe me siperfaqe verande 50 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug. Cmimi 116000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake. Apartment with surface 120 sqm and veranda with surface 50 sqm, paved in tiles, located on the 5-th floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 veranda, orientation South. Price 116000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189585598 189585598 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie, orietohet ne Lindje. Cmimi 180.000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Andon Zako Cajupi Street. Apartment with surface 100 sqm, paved in parquet, located on the 5-th floor of a new building. The Apartment has 2 badrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, with regular documents of ownership, orientation East. Price 180.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189812737 189812737 Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2WC+1 verande, me siperfaqe 100 m2 dhe verande 80 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug. Cmimi 900 Euro/m2. Cmimi i verandes 400 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake. Apartment with surface 100 sqm and veranda with surface 80 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 veranda, orientation South. Price 900 Euro/sqm Veranda price 400 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189393521 189393521 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Apartament 2+1+1 dhome gatimi dhe ngrenie + 2 WC, me siperfaqe 80 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 1300 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Kavaja Street, close to center of Tirana. Apartment with surface 80 sqm, paved in tiles, located on the 9-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 kitchen and dinning room, 2 bathrooms, fully furnished, orientation North-East. Price 1300 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189456390 189456390 Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Kopshti Botanik Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Kopshti Botanik. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 87 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orietohet ne Jug. Cmimi 800 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake. Apartment with surface 87 sqm, paved in tiles, located on the 5-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, orientation South. Price 800 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189487469 189487469 Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Kongresi i Manastirit, prane Unazes. Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Kongresi i Manastirit, prane Unazes. Apartament 3+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 99 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 1 AC, orietohet ne Jug-Perendim. Cmimi 90.000 Euro. I negociueshem. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 3+1 at Kongresi i Manastirit Street. Apartment with surface 99 sqm, paved in tiles, located on the 7-th floor of a new building, no elevator. The Apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, 1 AC, orientation South-West. Price 90.000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189905157 189905157 Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Pasha. Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Pasha. Apartament 2+1+kuzhine+wc+bll, me siperfaqe 92m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri pa ashensor. Apartamenti shitet i mobiluar, AC, orientohet ne Perendim, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 90.000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Sulejman Pasha Street. Apartment with surface 92 sqm, is paved in tiles, located on 2-nd floor of a new building, no elevator. The apartment has 2 bedrooms, living room, kitchen, bathroom and a balcony, orientation West, has regular documents of ownership. Price 90.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190058751 190058751 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane Hotel Dipllomat Fashion Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane Hotel Dipllomat Fashion. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Veri. Cmimi 72.000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Irfan Tomini Street. Apartment with surface 100 sqm, paved in tiles, located on the 7-th floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, partly furnished, with regular documents of ownership, orientation North. Price 72000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189941310 189941310 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresi Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+1 WC+1Bll, me siperfaqe 82 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, 1 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 73.000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Durresi Street. Apartment with surface 82 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a building, no elevator. The apartment has 2 badrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, 1 AC, with regular documents of ownership, orientation East-West. Price 73.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190087250 190087250 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Selite, prane Eleonores. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Selite, prane Eleonores. Apartament 2+1+1WC+3Bll, me siperfaqe 110 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Lindje-Veri. Cmimi 850 Euro/m2. _________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Selita, near Eleonora. Apartment with surface 110 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 3 balconies, with regular documents of ownership, orientation East-North. Price 850 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190087754 190087754 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2WC+1 Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug. Cmimi 140.000 Euro. _________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Medar Shtylla Street. Apartment with surface 110 sqm , paved in parquet, located on the 5-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, with regular documents of ownership, orientation South. Price 140.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190275875 190275875 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaza e Madhe prane Astir Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, Unaza e Madhe prane Astir. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, i ndertuar me punime ciilesore, i pa banuar me pare, orientohet ne Perendim. Cmimi 550 Euro/m2. _____________________________________________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Teodor Keko Street. Apartment with surface 106 sqm, paved in tiles, located on the 7-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, with qualitative construction conditions, orientation West. Price 550 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190600419 190600419 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Dalip Topi, prane Freskut. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Dalip Topi, prane Freskut. Apartament 2+1+1WC+1 verande, me siperfaqe 134 m2, ku 101 m2 eshte apartamenti dhe 33 m2 verande, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte pjeserisht i mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 62.000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Dalip Topi Street, near Fresku. Apartment with total surface 134 sqm, where the apartment has the surface of 101 sqm and veranda has the surface of 33 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a new building. The Apartment has 2 bedroom, 1 living room, 1 bathroom, 1 veranda, partly furnished, with regular documents of ownership. Price 62.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !!! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190747582 190747582 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shvarc. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shvarc. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 102 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te je pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie, 1 parkim personal, orientohet ne Jug ? Lindje. Cmimi 950 Euro/m2 Cmimi I garazhit 12000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana For sale Apartment 2+1 at Robert Shvarc, Street. Apartment with surface 102 sqm, paved in tiles, located on the 4-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, 1 parking space available, with regular documents of ownership, orientation South-East. Price 950 Euro/sqm Garage price 12000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=192088225 192088225 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 2+1+2WC+2Bll+ 1 depo, me siperfaqe 116 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, 1 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 94000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Irfan Tomini Street. Apartment with surface 116 sqm, paved in tiles, located on the 8-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, 1 depot, partly furnished, 1 AC, with regular documents of ownership, orientation North-East. Price 94000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=191294377 191294377 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Apartament 2+1+2 WC+1Bll, me siperfaqe 130 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ne Veri-Perendim. Cmimi 2000 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Andon Zako Cajupi Street. Apartment with surface 130 sqm, paved in tiles, located on the ground floor of a building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, with regular documents of ownership, orientation North-West. Price 2000 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190856678 190856678 Tirane, shesim Apartament 2+1 me Rr. Jordan Misja Tirane, shesim Apartament 2+1 me Rr. Jordan Misja. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 107 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, 1 parkim personal, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi i apartamentit 850 Euro/m2. Cmimi i garazhit 12000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Jordan Misja Street. Apartment with surface 107 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a new building. The Apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, 1 parking space available , with regular documents of ownership, orientation North-East. Apartment Price 850 Euro/sqm. Garage Price 12000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190756458 190756458 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Apartament 2+1+1 WC+1Bll, me siperfaqe 89 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 12-te te nje pallati te ri. Apartameti shitet bosh, 2 AC, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 160.000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Kavaja Street, close to center of Tirana. Apartment with surface 89 sqm, paved in tiles, located on the 12-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, 2 AC, with regular documents of ownership. Price 160.000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=190857143 190857143 Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Kopshti Zoologjik. Apartament2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, i pa banuar me pare, orietohet ne Perendim. Cmimi 600 Euro/m2. I negociueshem. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake. Apartment with surface 106 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, orientation West. Price 600 Euro/sqm. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193063067 193063067 Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 3+1+2WC+3Bll+1 depo, me siperfaqe 181 m2, I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 4-te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 160000 Euro. I negociueshem. _________________________________________ _________ Tirana, for sale apartment 3+1 at Ifran Tomini Street. Apartment with surface 181 sqm, paved in tiles, located on the 4-th floor of a new building. The apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 3 balconies, 1 depot, fully furnished, with regular documents of ownership. Price 160000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=192088741 192088741 Tirane, shesim Apartament Dublex 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Tirane, shesim Apartament Dublex 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2WC+1Bll+1 depo, me siperfaqe 160 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartmenti shitet bosh, 3 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Juglindje-Perendim. Cmimi 1400 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Dublex Apartment 2+1 at Vaso Pasha Street. Apartment with surface 160 sqm, paved in tiles, located on the 4-th floor of a new building, no elevator. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, 1 depot, 3 AC, with regular documents of ownership, orientation Southeast-West. Price 1400 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=192089367 192089367 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Apartament 2+1+1 dhome gatimi+1WC+1Bll, me siperfaqe 80 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 85000 Euro. _________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Margarita Tutulani Street. Apartment with surface 80 sqm, paved in tiles, located on the 4-th floor of a building, no elevator. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room,1 kitchen, 1 bathroom, 1 balcony, with regular documents of ownership, orientation South-West. Price 85000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193085979 193085979 .Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Haxhi Hysen Dalliu, prane Prokurorise. .Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Haxhi Hysen Dalliu, prane Prokurorise. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 79 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 90000 Euro. I negociueshem. _________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Haxhi Hysen Dalliu Street. Apartment with surface 79 sqm, paved in tiles, located on the 2-nd floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, with regular documents of ownership, orientation South-East. Price 90000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193086002 193086002 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Universitetit te New York. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Universitetit te New York. Apartament 2+1+1WC+1Bll+1 verande, me siperfaqe 140 m2, i shtuar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, 3 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 1000 Euro/m2. _________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Medar Shtylla Street, near New York University. Apartment with surface 140 sqm, paved in tiles and parquet, located on the 9-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, 1 veranda, 3 AC, with regular documrnts of ownership, orientation South-West. Price 1000 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193088538 193088538 Tirane, shesim Apartament Dublex 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. A Tirane, shesim Apartament Dublex 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2WC+1Bll+1 depo, me siperfaqe 160 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartmenti shitet bosh, 3 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Juglindje-Perendim. Cmimi 1400 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Dublex Apartment 2+1 at Vaso Pasha Street. Apartment with surface 160 sqm, paved in tiles, located on the 4-th floor of a new building, no elevator. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, 1 depot, 3 AC, with regular documents of ownership, orientation Southeast-West. Price 1400 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193088577 193088577 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shvarc. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shvarc. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 102 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te je pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie, 1 parkim personal, orientohet ne Jug ? Lindje. Cmimi 950 Euro/m2 Cmimi I garazhit 12000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana For sale Apartment 2+1 at Robert Shvarc, Street. Apartment with surface 102 sqm, paved in tiles, located on the 4-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, 1 parking space available, with regular documents of ownership, orientation South-East. Price 950 Euro/sqm Garage price 12000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193088516 193088516 Tirane, shesim Apartamet 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Tirane, shesim Apartamet 2+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 145 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 200000 Euro. I negociueshem. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Gjergj Fishta Boulevard. Apartment with surface 145 sqm, paved in parquet, located on the 6-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies , with regular documents of ownership. Price 200000 Euro. Negotiable. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193088741 193088741 Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Liqeni. Tirane, shesim Apartament 2+1 tek Liqeni. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 104 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar,2 AC, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 1000 Euro/m2. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Tirana Lake. Apartment with surface 104 sqm, paved in parquet, located on the 2-nd floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, fully furnished, 2 AC, with regular documents of ownership, orientation North-East. Price 1000 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193088699 193088699 Tirane, shesim Apartament 3+1 me siperfaqe totale 193 m2 tek Liqeni, prane Farit. Tirane, shesim Apartament 3+1 me siperfaqe totale 193 m2 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 3+1+2WC+1Bll+1verande, me siperfaqe apartamenti 115 m2, dhe verande me siperfaqe 78 m2, ndodhet ne katin e 5-te ten je pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, I pa banuar me pare, parkim personal per dy makina te perfashire ne cmim, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi 160.000 Euro. __________________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 3+1 with total surface 193 sqm at Tirana Lake, Apartment with surface 115 sqm and veranda with surface 78 sqm, located on the 5-th floor of a new building. The apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 1 balcony, 1 veranda, 2 parking space available included to price, with regular documents of ownership, orientation North-East. Price 160.000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193088937 193088937 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane ish ? Ambasades Jugosllave. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane ish ? Ambasades Jugosllave. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 74 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 1000 Euro/m2. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Durresi Street. Apartment with surface 74 sqm, paved in tiles, located on the 3-rd floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 bathroom, 1 balcony, with regular documents of ownership, orientation South-East. Price 1000 Euro/sqm. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=194425859 194425859 Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Petronini Luarasi, prane Tregut Elektrik. Tirane, shesim Apartament 3+1 ne Rr. Petronini Luarasi, prane Tregut Elektrik. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 143 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht I mobiluar, me dokumenta te rregullta pronesie, orientohet ne Lindje-Perendim. Cmimi 110000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale, Apartment 3+1 at . Petronini Luarasi Street. Apartment with surface 143 sqm, paved in tiles, located on the 1-st floor of a new building. The apartment has 3 bedrooms, 1 living room, 2 bathrooms, 2 balconies, partly furnished, with regular documents of ownership, orientation East-West. Price 110000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=193089163 193089163 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 76 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti shitet i mobiluar, me dokumeta te rregullta pronesie. Cmimi 52000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=194589960 194589960 Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Pandi Dardha, Laprake. Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Pandi Dardha, Laprake. Apartament 2+1+1 dhome gatimi+1WC+1Bll, me siperfaqe 85m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet I mobiluar, me sistem qendror ngrohje-ftohje, orientohet ne Lindje. Cmimi 55000 Euro. _________________________________________ _________ Tirana, for sale Apartment 2+1 at Pandi Dardha Street, Laprake. Apartment with surface 85 sqm, paved in tiles, located on the 6-th floor of a new building. The apartment has 2 bedrooms, 1 living room, 1 kitchen, 1 bathroom, 1 balcony, fully furnished, central cooling-heating system, orientation East. Price 55000 Euro. BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=194821528 194821528