Truall per shitje / Land for Sale http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/ Truall per shitje / Land for Sale Tirane, shes Truall ne fshatin Fikas, ne Komunen Petrele. Truall me siperfaqe 1.000 m2 me terren kodrinor ndodhet prane rruges se re nacionale Tirane-Elbasan. Trualli eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie dhe ka mundesi zgjerimi. Trualli eshte i pershtatshem per ndertim privat ose biznes. Cmimi 35 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=131333692 131333692 Tirane, shes Toke-Are ne Fshatin Bultice, ne Komunen Vaqarr. Toke me siperfaqe 4426 m2 ndodhet 150 m larg rruges kryesore. Toka lidhet me rrugen kryesore me rruge te asfaltuar. Toka eshte e pajisur me dokumenta te rregullta pronesie dhe mund te perdoret per cdo lloj biznesi ose ndertimi. Cmimi 2.000 Leke/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=130469232 130469232 Lezhe, shes Toke-Are ne Parkun Industrial. Toke me siperfaqe15.000 m2 eshte i pershtatshme per biznese te ndryshme. Toka ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 50 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=125067589 125067589 Tirane, shes Toke-Are ne Katundin e Ri, komuna Kashar. Truall me siperfaqe totale 5.000 m2 ka ne brendesi te tij nje objekt 1 kat me siperfaqe 200 m2. Trualli ndodhet buze rruges dytesore, prane autostrades Tirane-Durres Km 8, eshte i shtruar me ├žakull dhe eshte i pershtatshem per biznese te ndryshem. Trualli ka dokumenta te rregullta pronesie. Objekti funksionon si magazine dhe eshte nen qira deri ne Qershor 2013 me vleren 3.000 Euro/muaj. Cmimi 200 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=123726980 123726980 Tirane, shes Toke-Are ne fshatin Vishaj, ne Komunen Vaqarr. Toke me siperfaqe 10.000 m2 me terren fushor ndodhet buze rruge te asfaltuar. Toka eshte e pershtatshme per ndertim privat ose per biznes. Toka eshte e pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 3.500 Leke /m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=132078622 132078622 Tirane, shes Truall ne Fshatin Ibe, Komuna Berzhite. Truall me siperfaqe 1.310 m2 ndodhet ne terren kodrinor 150m nga rruga kryesore dhe brenda tij ndodhet nje vile 1 kat + papafingo me punime guri. Ambienti eshte i mbjelle me peme dhe i rrethuar. Trualli ka mundesi zgjerimi dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 85.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=123627700 123627700 Tirane, shes Toke-Are ne Rr. Nacionale Tirane-Durres. Truall me siperfaqe 800 m2 dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Trualli ndodhet buze rruges dytesore ne vijen e pare ndertim. Cmimi 15.000 Lek/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=123448495 123448495 Korce, shes Truall tek ish-Serat. Trualli ka siperfaqe 6.000 m2 dhe eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Trualli eshte i pershtatshem per ndertim privat apo edhe biznes. Cmimi 90 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=122364528 122364528 Tirane, shes Toke-Are ne Fshati Picare. Toka ka siperfaqe totale 23.160 m2 dhe ndodhet prane Piramides ne autostraden Tirane-Durres. Toka ndodhet ne vijen e dyte ndertim dhe eshte e pershtatshme per ndertim privat, kompleks turistik apo edhe biznes. Toka ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 80 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=120292491 120292491 Tirane, shes Truall ne Fshatin Mezez. Trualli ka siperfaqe totale 15.700 m2 dhe ka dokumenta te rregullta pronesie. Zona ka studim per ndertim 6 katesh per banim. Trualli eshte i pershtatshem per biznese te ndryshme dhe ka mundesi ndarje. Cmimi 135 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=121688743 121688743 Tirane, shes Toke-Are ne Lanabregas, komuna Dajt. 1. Toka me sip 2.000 m2, me reliev kodrinor ka dokumenta pronesie, e pershtatshme per biznes. Cmimi 120 Euro/m2. 2. Toka me sip 4.000 m2, me reliev kodrinor ka dokumenta pronesie, e pershtatshme per biznes. Cmimi 90 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=121587448 121587448 Tirane, shes Truall me siperfaqe 4000 m2 ne Rr. Elbasanit, prane ?Natyra e Qete? Trualli me siperfaqe 4000 m2 eshte i pershtatshem per ndertim privat, ka infrastrukture te rregullt rrugore te asfaltuar. Cmimi 65 euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=138913832 138913832 Tirane, shes Truall ne fshatin Mazreke, Komuna Kashar. 1.Truall me siperfaqe 3.600m2, buze rruge me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 2.500 Leke/m2. 2.Truall me siperfaqe 10.000m2, buze rruges me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 3.000 Leke/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=120086539 120086539 Tirane, shes Toke-Are ne Bathore. 1.Toke Are me siperfaqe 1.800 m2 me dokumenta te rregullta pronesie, ka mundesi zgjerimi. Toka eshte e pershtatshme per ndertim privat dhe ndodhet buze rruges kryesore.Ka reliev fushor. Cmimi 260 Euro/m2. 2.Toke Are me siperfaqe 2.200 m2 me dokumenta te rregullta pronesie, ka mundesi zgjerimi. Toka eshte e pershtatshme per ndertim privat dhe ndodhet buze rruges kryesore.Ka reliev fushor. Cmimi 260 Euro/m2. 3.Toke Are me siperfaqe 20.000 m2 me dokumenta te rregullta pronesie, ka mundesi zgjerimi.Toka eshte e pershtatshme per ndertim privat dhe ndodhet buze rruges kryesore.Ka reliev fushor. Cmimi 260 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=120086538 120086538 Vlore, shes Truall ne Llogara. Truall me siperfaqe 1.500 m2 me dokumenta te rregullta pronesie ndodhet ne nje vend teper te bukur dhe eshte i pershtatshme per ndertim vile te tipit alpin, i shfrytezueshme per te gjitha sezonet. Trualli ndodhet 15 min nga Dhermiu, 10 min nga Orikumi, 10 min nga Radhima, dhe 20 min nga Vlora. Cmimi 22.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=119570041 119570041 Durres, shes Truall ne Golem prane Mak Albania. Trualli ka siperfaqe 522 m2 ndodhet prane fshatit turistik 300 m larg detit, i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. I favorshem per ndertim privat ose biznes. Cmimi 5.000.000 Leke. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=119147700 119147700 Tirane, shes Troje ne Fshatin Mjull-Bathore -Truall me siperfaqe 1400 m2 me terren fushor ndodhet prane rruges se re Nacionale Tirane-Elbasan. Trualli me dokumenta te rregullta pronesie ka mundesi zgjerimi. Cmimi 130 Euro/m2. -Truall me siperfaqe 1500 m2 me terren kodrinor ndodhet prane rruges Nacionale Tirane-Elbasan. Trualli me dokumenta te rregullta pronesie ka mundesi zgjerimi. Cmimi 130 euro/m2. -Truall me siperfaqe 3000 m2 me terren kodrinor ndodhet prane rruges Nacionale Tirane-Elbasan. Trualli me dokumenta te rregullta pronesie ka mundesi zgjerimi. Cmimi 130 euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=130486540 130486540 Tirane, shes Truall ne Komunen Vaqarr. Truall me siperfaqe 2.000 m2 ka ne brendesi te tij nje objekt industrial me siperfaqe 400 m2, dy zyra, nje kapanon. Aktualisht ne te ushtrohet biznes per shitjen e hekurit dhe te materialeve per ndertim. Truall ka linje tension trefazor, pus, ndodhet buze rruge dhe eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 340.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=119151574 119151574 Tirane, shes Truall ne Komunen Kashar. Truall me siperfaqe 27.070 m2 ne nje terren kodrinor, me projekt per vila 2-3 kate te projektuar. Me dokumenta te rregullta pronesie ndodhet ne Yrshek.Eshte shume shpejt i tjetersueshem ne truall ndertimi. Cmimi 60 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=118564948 118564948 Sarande, shes Truall prane Marines. Truall me siperfaqe 3.000 m2 eshte i favorshem per ndertim dhe ka dokumenta pronesie. Trualli ndodhet ne koder dhe ka pamje nga deti. Cmimi 100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=117413598 117413598 Fier, shes Toke-Are. Toka ka siperfaqe 3.000 m2, brenda se ciles ndodhet nej fushe mini-futbolli, prane saj ndodhet nje ndertese nje kateshe 150 m2, momentalisht eshte ne funksion te kalcetos, lokal, dhoma zhveshje dhe banjo. Ambienti ndodhet 10 minuta larg qyteti. Cmimi 45 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=117703137 117703137 Truall per shitje ne Tirane. 1.Tirane-Truall me siperfaqe 1000 m2.Ndodhet ne Sauk prane hotel Eklips,prane Rr.Elbasanit.Cmimi 120 euro/m2. 2.Tirane - Truall me siperfaqe 700 m2 . Ndodhet ne Shkoze shume prane Liqenit te Farkes . Cmimi 150 euro / m2. 3. Tirane -Truall pemtari me siperfaqe 3150 m2,Ndodhet ne IBE,i pershtatshem per ndertim . Cmimi 30'000 L/m2. 4. Tirane -Truall me siperfaqe 18 Dy. Ndodhet prane autostrad Tirane-Durres . Mund ndarje . Cmimi 120 euro /m2 . 5. Tirane -Truall ,siperfaqe 15 Dy . Ndodhet prane Univers Reklama Autostrada Tirane-Durres.Cmimi 50 euro/m2. 6. Tirane- Truall me siperfaqe 4000 m2. Ndodhet prane hotel Eklips, prane rruges kryesore. Cmimi 120 euro/m2 . 7. Tirane-Truall me siperfaqe 2500 m2.Ndodhet prane hotel Eklips,80m larg rruges kryesore.Cmimi 250'000 euro. 8. Tirane- Truall me siperfaqe 1500 - 5000 m2. Ndodhet ne Peze Helmes . Mundesi zgjedhje . Cmimi 80 euro/m2. 9. Tirane-Truall me siperfaqe 5800 m2.Ndodhet ne Peze te madhe, koder,buze rruge kryesore.Cmimi 25 euro/m2 . 10. Tirane-Truall me siperfaqe 2450-7750 m2.Ndodhet ne Linze Komuna Dajt.Cmimi 60 euro/m2 dhe 35 euro/m2. 11.Tirane-Truall me siperfaqe 1000 m2.Ndodhet mbas Casa Italia e pershtatshmepe nderitim.Cmimi 150 euro/m2. 12. Tirane-Truall me siperfaqe 2000 m2.Ndodhet te mbikalimi Rinasit,prane rruges kryesore .Cmimi 60 euro/m2. 13. Tirane-Truall me siperfaqe 9000 m2.Ndodhet ne Peze Helmes,e pershtatshme per ndertim.Cmimi 2600 L/m2. 14. Tirane-Truall me siperfaqe 4200 m2.Ndodhet tek Ura Beshirit,100 m larg rruges nacionale.Cmimi40euro/m2. 15. Tirane-Truall me siperfaqe 210 m2.Ndodhet ne Ali Dem, trualli ka 1 kat ndertim brenda tij.Cmimi 1000 euro/m2. 16. Tirane-Truall me siperfaqe 900 m2. Ndodhet ne Lunder, prane rruges Elbasan - Tirane. Cmimi 150euro / m2. 17. Tirane-Truall me siperfaqe 1700 m2.Ndodhet ne Mullet,prona ka dhe ndertim 165 m2. Cmimi 100 miljon leke. 18. Tirane-Truall me siperfaqe 2700 m2.Ndodhet ne Mullet,i pershtatshem per ndertim Privat. Cmimi 32 euro/m2. 19. Tirane-Truall me siperfaqe 3500 m2.Ndodhet ne Mezez,tek Universiteti Kristal,Autostrade.Cmimi 110 euro/m2. 20. Tirane-Truall me siperfaqe 7200 m2.Ndodhet ne Autostrade tek Coca Cola,mundesi ndarje.Cmimi 180 E/m2. 21. Tirane-Truall me siperfaqe 7000m2.Ndodhet ne Berzhite,zone e studiuar, mundesi ndarje . Cmimi 2500 L/m2 22. Tirane-Truall me siperfaqe 2000 m2.Ndodhet te Liqeni Artificial,e pershtatshme per ndertim.Cmimi 270 E/m2. 23. Tirane-Toke-Are me siperfaqe 10'000 m2.Ndodhet ne komunen Berzhite,km 16 nga Tirana.Cmimi 3500 L/m2. 24. Tirane-Truall me siperfaqe 4400m2, ndodhet prane Q.T.U (Mezez) buze rruge Dytesore.Km pare.Cmimi 400 e/m2 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=99092295 99092295 Tirane, shes Toke-Are ne Fshatin Prush. Toke me siperfaqe 4613 me terren fushor ndodhet buze rruge. Trualli eshte i pershtatshem per cdo lloj biznesi ose ndertim privat. Cmimi 50 euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=138932987 138932987 Tirane, shes Toke-Are ne kilometrin e 6 te autostrades Tirane-Durres. -Trualli me siperfaqe 1.100 m2 eshte terren fushor dhe eshte prane rruges. Trualli eshte i pershtatshem per biznes ose banim privat dhe eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 40.000 Euro. -Truall me sip 7.300m2 ka ne brendesi te tij nje objekt 2 kat me sip 500 m2. Trualli eshte 100m larg autostrades, ne vijen e dyte ndertim,i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 900.000 Euro. -Truall me sip 30.000 m2 - 100.000 m2 eshte prane autostrades dhe lidhet me rruge te asfaltuar, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie, i pershtatshem per biznese te ndryshme. Cmimi 25 Euro/m2. -Truall me sip 3.300 m2 ka ne brendesi te tij nje magazine 2 kat me siperfaqe 1.000 m2 per kat. Magazina jepet me qira ne vleren 4 Euro/m2. Trualli ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1.300.000 Euro. -Truall me siperfaqe 23.500 m2 ndodhet prane autostrades si dhe lidhet me rruge te asfaltuar. Trualli ka dokumenta te rregullta pronesie dhe eshte i pershtatshem per biznese te ndryshme. Cmimi 140 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=124687451 124687451 Durres-Golem, Shes truall me leje ndertimi per Vile 2 kat. Shes truall me siperfaqe 1400 m2, ne Ullishten e Golemit. Trualli ndodhet ne nje zone kodrinore dhe ka pamje piktoreske nga deti. Mbi te eshte miratuar nje Leje Ndertimi" Vile private 2 kat ", pishine funkionale dhe siperfaqe 460 m2 Ndertim, me dokumentacionin perkates.Cmimi 200'000 euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=106022401 106022401 Truall per shtije ne Rrethe. 1. Rradhime, Siperfaqe 6000m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 150 Euro/m2. 2. Rrodhime, Siperfaqe 50000m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat.Cmimi 220 Euro/m2. 3. Rrodhime, Siperfaqe 4500 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 140 Euro/m2. 4. Rrodhime, Siperfaqe 5000 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 210 Euro/m2. 5. Rradhime, Siperfaqe 4000m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 160 Euro/m2. 6. Rradhime, Siperfaqe 2000m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 220 Euro/m2. 7. Rradhime, Siperfaqe 1750m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 150 Euro/m2. 8. Sarande, Siperfaqe 4'000 m2. i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat.Cmimi 180 Euro/m2. 9. Sarande,Siperfaqe 30'000 -50'000 m2 i pershtatcem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter.Cmimi 120 Euro/m2. 10. Zvernec,Siperfaqe 1000000 m2 (100 Ha) i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim.Cmimi 120 Euro/m2. 11.Dhermi, Siperfaqe 5'000 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 180 Euro/m2. 12. Dhermi, Siperfaqe 1'600 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 160 Euro/m2. 13. Dhermi, Siperfaqe 2'100 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 190 Euro/m2. 14. Dhermi, Siperfaqe 970 m2 i pershtatshem per ndertim privat dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 180 Euro/m2. 15. Borsh, Siperfaqe 3'000 m 2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 90 Euro/ m2. 16. Qeparo, Siperfaqe 800 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 120 Euro/m2. 17. Palase, Siperfaqe 1'700 m2 i pershtatshem per fshat turistik dhe cdo ndertim tjeter privat. Cmimi 180 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=103063942 103063942 Sarande, shes truall prane kanalit te Cukes. Truall me siperfaqe 500 deri me 2000 m2, ndodhet prane Kalase se Lekursit ne nje terren gjysem kodrinor me pamje te hapur nga deti. Trualli eshte shume i pershtatshem per biznes ose ndertim privat. Cmimi 150 Euro/ m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=138913838 138913838 Fier, shes Truall me objekt banimi ne Lagjen Afrim. Truall me siperfaqe 380 m2 dhe objekt 1 kat me siperfaqe 128 m2, me dokumentacion te rregullt pronesie. Cmimi 95.000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=141334460 141334460 Tirane, shes Truall ne Rr. Arkitekt Sinani, prane ish Profarma. Truall me siperfaqe 1053 m2, ka infrastrukture te rregullt rrugore, eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Eshte i pershtatshem per ndertim. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=141978853 141978853 Tirane, shes Truall me siperfaqe 4000 m2 ,komuna Farke. Truall me siperfaqe 4000 m2, i ndodhur ne komunen Farke, prane Liqenit te Thate, ka terren kodrinor dhe eshte shume i pershtatshem per ndertim vilash. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=142976130 142976130 Tirane, shes Toke-Are, me siperfaqe 3000 m2. Tirane, shes Toke-Are me siperfaqe 3000 m2 ,komuna Vore, ne brez te 1-re te autostrades Tirane-Durres, km 15. Trualli eshte i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie, eshte i pershtatshem per cdo lloj biznesi. Cmimi 150 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=142976131 142976131 Durres, shes Truall ne Golem. Truall me siperfaqe 2200 m2 ndodhet 300 m larg rruges kryesore, ka terren kodrinor, me pamje te plote nga deti. Eshte shume i pershtatshem per ndertim. Trualli ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=142977013 142977013 Vlore, Rradhime : Shes Truall me siperfaqe 2884m2 dhe 1287 m2. Vlore, Rradhime : Shes Truall me siperfaqe 2884m2 dhe 1287 m2. Truall me dokumenta te rregullta pronesie, ndodhet ne nje terren gjysem kodrinor, prane rruges kryesore, e pershtateshme per ndertim privat me nje pamje te mekullshme nga deti Jon. Trualli ka mundesi zgjerimi sipas kerkeses. Cmimi 100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=153286411 153286411 Vlore, Orikum : Shes Truall me siperfaqe 7000 m2. Vlore, Orikum : Shes Truall me siperfaqe 7000 m2. Truall me dokumenta te rregullta pronesie, ndodhet ne nje terren shume te pershtateshme per ndertim vilash, prane rruges kryesore, brenda vijes se verdhe te ndertimit, vetem 5 min larg bregdetit, me infrastrukture te rregullt rrugore.Cmimi 90 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=153286921 153286921 Berat, shes Objekt dhe Truall ne zonen industriale. Berat, shes Objekt dhe Truall ne zonen industriale. Truall me siperfaqe totale 10.000 m2 dhe ndertese, magazine etj me siperfaqe ndertimi 4760 m2 ndodhen ne zonen industriale Berat. Ambienti ka dokumenta te rregullta pronesie, eshte shume I favorshem per zhvillim bisnesi te perpunimit te vajit te ullirit, ose bisnese te ndryshme. Cmimi 550.000 Euro, I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=153439493 153439493 Vlore, Dhermi Shes Kullote me siperfaqe 2250 m2. Vlore, Dhermi Shes Kullote me siperfaqe 2250 m2. Kullote me siperfaqe 2250 m2, me dokumenta te rregullta pronesie , ndodhet buze rruge kryesore , ka nje pamje fantastike te detit Jon dhe ofron mundesi per ndertim privat, ushtrim aktiviteti apo vila banimi. Trualli ka mundesi zgjerimi ndodhet 1.5 km larg fshatit Dhermi. Cmimi 80 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=153799851 153799851 Tirane, Shes Toke Are ne Rr.Elbasanit, prane TEG. Tirane, Shes Toke Are ne Rr.Elbasanit, prane TEG. Toke Are me siperfaqe 20.000 m2, ndodhet ne vije te dyte te ndertimit prane rruges Nacionale Tirane ? Elbasan. Trualli eshte me dokumenta te rregullta pronesie, shume I favorshem per ndertim komplesi vilash, apo biznese te ndryshme. Ka rruge te vecante per te shkuar ne truall. Ndodhet shume prane Qendres Tregtare TEG. Cmimi 79 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=153800378 153800378 Tirane, shes Truall ne Vaqarr. Tirane, shes Truall ne Vaqarr. Truall me siperfaqe 5500 m2, ndodhet buze rruge nacionale. Trualli eshte i rrethuar, i ndricuar, shume i pershtatshem per ushtrim aktiviteti, i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 660.000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=171469925 171469925 Tirane, shes Toke Vreshte ne Fshatin Mjull ?Bathore. Tirane, shes Toke Vreshte ne Fshatin Mjull ?Bathore. Toke me siperfaqe 1000 m2, eshte e nivluar, ka dokumenta te rregullta pronesie. Ekziston mundesia qe toka te ndahet ne siperfaqe. Cmimi 110 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=173441503 173441503 Tirane, shes Truall prane Liqenit Artificial. Tirane, shes Truall prane Liqenit Artificial. Truall me siperfaqe 1400 m2, ne reliev kodrinor, I pershtatshem per ndertime, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 150 Euro/m2 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=175063010 175063010 Tirane, shes Toke ne Rinas Tirane, shes Toke ne Rinas. Toke me siperfaqe 1316 m2, eshte e sistemuar, me peme frutore, e pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 45000 Euro. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=177689107 177689107 Tirane, shes Toke ne Fshatin Mjull-Bathore. Tirane, shes Toke ne Fshatin Mjull-Bathore. Toke me siperfaqe 20000 m2, eshte e niveluar, e pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 180 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=179112766 179112766 Lezhe, shes Kullote prane Fshatit Barbulloje Lezhe, shes Kullote prane Fshatit Barbulloje. Toke me siperfaqe 16333 m2, toka eshte e rrethuar, e shtruar, e pershtatshme per cdo lloj investimi, prane detit,e pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 47 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180007390 180007390 Tirane, shes Truall ne Autostraden Tirane ?Durres, prane City Park. Tirane, shes Truall ne Autostraden Tirane ?Durres, prane City Park. Truall me siperfaqe 2610 m2 dhe 1093 m2, ndodhen prane njeri- tjetrit, prane tyre ndodhet nje ndertese 3 kateshe qe sherben si zyra dhe magazina me siperfaqe 310 m2 dhe 1093 m2. Prona ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 800000 Euro/total. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180008319 180008319 Tirane, shes Toke are ne Fshatin Gropaj. Tirane, shes Toke are ne Fshatin Gropaj. Toke are me siperfaqe 987 m2, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 30000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180241417 180241417 http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=180297621 180297621 Sarande, shes Toke are ne Metoq. Sarande, shes Toke are ne Metoq. Toke are me siperfaqe 5408 m2, 3845 m2 dhe siperfaqe 4536 m2, tokat kane dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 600 Leke/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=181379843 181379843 Tirane, shes Toke ne Autostraden Tirane-Durres, Vore. Tirane, shes Toke ne Autostraden Tirane-Durres, Vore. Toke me siperfaqe 14106 m2, eshte e niveluar. Toka mund te shitet me siperfaqe te ndara, ku secila pjese ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 70 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=182233379 182233379 Durres, shes Toke Are prane Gjirit te Lalezit Durres, shes Toke Are prane Gjirit te Lalezit. Toke are me siperfaqe 8058 m2, e pershtatshme per ndertime vilash 2-3 kat. Toka ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 60 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183220414 183220414 Tirane, shes Toke Are ne Frake te Vogel. Tirane, shes Toke Are ne Frake te Vogel. Toke Are me siperfaqe 4000 m2, eshte e niveluar, e pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 1100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=183721325 183721325 Korce, shes Toke bujqesore ne Fshatin Mborje. Korce, shes Toke bujqesore ne Fshatin Mborje. Toke bujqesore me siperfaqe 15700m2. Toka mund te shitet dhe e ndare. Toka ka dokumeta te rregullta pronesie. Cmimi 100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=186780773 186780773 Sarande, shes Pyll ne Fshatin Gjashte. Sarande, shes Pyll ne Fshatin Gjashte. Pyll me siperfaqe 2250 m2, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 100 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184036726 184036726 Tirane, shes Truall ne Autostraden Tirane-Durres, rruga dytesore Tirane, shes Truall ne Autostraden Tirane-Durres, rruga dytesore. Truall me siperfaqe 3200 m2, i pershtatshem per ushtrim aktiviteti, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 160 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=184039562 184039562 Tirane, shes Toke Are ne Fshatin Cerkez, Komuna Zall-Hell, 3 km larg qendres se Kamzes. Tirane, shes Toke Are ne Fshatin Cerkez, Komuna Zall-Hell, 3 km larg qendres se Kamzes. Toke Are me siperfaqe 2200 m2, shitet dhe e ndare, me dukumeta te rregullta pronesie. Cmimi 27000 Euro. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=185832823 185832823 Vlore, shesim Truall ne Fshatin Tragjas Vlore, shesim Truall ne Fshatin Tragjas. Truall me siperfaqe 3000 m2, I rrethuar me gardh, e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti, me akses te drejtperdrejte me rrugen kryesore, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 50 Euro/m2. I negociueshem. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=187647431 187647431 Tirane, shesim Toke ne Lunder, prane Qendres TEG Tirane, shesim Toke ne Lunder, prane Qendres TEG. Toke me siperfaqe 500 m2 ndodhet ne zone e cila ofron sherbime te ndyshme fala afersise qe ka me qendren tregetare ashtu dhe sherbimeve te ndryshme industriale. Prane zones se re urbane rezidenciale ku spikat ndertimi i vilave me standartin me te mire te ndertimit. Ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 170 Euro/m2. http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=188480237 188480237 Sarande, shesim Toke ne Borsh. Sarande, shesim Toke ne Borsh. Toke me siperfaqe 2000 m2, 200 m larg detit, ne nje terren kodrinor, me studim per ndertim vilash 2-3 kateshe, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 120 Euro/m2 BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !! http://www.tiranarealestate-al.com/apps/photos/photo?photoID=189217553 189217553